Beyler yediğim memory management hatası neyden kaynaklı olabilir ?
1 haftadır bu mavi ekranı yiyorum neredeyse her şeyi yaptım ama düzeltemedim.
minidump dosyası;
https://drive.google.com/file/d/1VnEPx0nE45K3hnDRpfGQ5mxhOmUz89Zx/view?usp=sharing
youtubede memtest86 nasıl yapılır videoları var.
valla dün ben yaptım 8 gblık ramler 2 saat sürüyor. ayrı ayrı yaptım birde toplam 4.30 saat sürdü. o testin sonucunda ekranda yeşil olarak pass yazarsa sorun yoktur demektir. test aşamasında kırmızı şekilde yazılar çıkarsa sorun var demektir.
Hocam bu aralar bende almaya başladım ya bende bir konu açtım. Olayın içinden de çıkamadım kafayı yicem az kaldı.
1786637433
ramleri çıkarıp tekrar takıp açmayı dener misin
Geçenlerde bios, amd chipset ve ekran kartını güncellemiştim. Ondan sonra sürekli mavi ekran vermeye başladı bilgisayar..
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL — 0x0000000A
CRITICAL_PROCESS_DIED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION — 0x00000038
0x00000109 — CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
0x00000139 —...
Günlük hayatta akşamları dışarı çıkarken giyebileceğim rahat bir spor ayakkabı arıyorum. On Cloud (On Running) için çok iyi diyorlar ama fiyatları baya tuzlu.. Siz ne önerirsiniz ?
Beyler Digiturk fiyatlarını nasıl uyguna getiriyorsunuz ?
Bu kutuda istediğiniz diziyi filmi belgeseli kaydedip daha sonra izleyebiliyorsunuz. Paketin adı Yıldız Dolu paketi ve toplam ben her şey dahil 1.149 ₺ ödüyorum. Taahhütün bitmesine daha 9 ay var.
Şimdiden herkesin kurban bayramı...
Ben sana Ülker'i savunuyorsun demedim. Alan kişilerin sağlığını düşünerekten söylüyorum. He gerçek hayatta da bir şey aldığımda içeriğine dikkat ederim ama Ülker bu konuda tamamen top 1 konumda.. Her ürünü rezalet olmuş.
1775058325
Yok ama marka olarak ülker top 1 :D
Diğerleri de sıralamayı...
Hocam bende Enpara üzerinden almayı düşünüyorum. Bankada makas aralığı ne kadar ? Uzun vadeli düşünüyorum ve kuyumculara göre ne kadar bir makas aralığı var ? Bugüne kadar hep fiziki aldım.
Papara'da yaşanan olaylardan sonra insanların güvenini kaybetti. Yarın tekrar olur mu düşüncesiyle insanlar o kadar çok yanaşmıyor. Nays kullanabilirsin arkasında iş bankası var.