Ben sana Ülker'i savunuyorsun demedim. Alan kişilerin sağlığını düşünerekten söylüyorum. He gerçek hayatta da bir şey aldığımda içeriğine dikkat ederim ama Ülker bu konuda tamamen top 1 konumda.. Her ürünü rezalet olmuş.
1775058325
Yok ama marka olarak ülker top 1 :D
Diğerleri de sıralamayı...
Hocam bende Enpara üzerinden almayı düşünüyorum. Bankada makas aralığı ne kadar ? Uzun vadeli düşünüyorum ve kuyumculara göre ne kadar bir makas aralığı var ? Bugüne kadar hep fiziki aldım.
Papara'da yaşanan olaylardan sonra insanların güvenini kaybetti. Yarın tekrar olur mu düşüncesiyle insanlar o kadar çok yanaşmıyor. Nays kullanabilirsin arkasında iş bankası var.
Dünya Katılım bankasından gümüş ve altın aldım desem ilerleyen senelerde ben bunları fiziki olarak isteyebilir miyim ? Bu bankayı çok duydum ama kimindir nesidir hiç araştırmadım. Herkes bu bankayı öneriyor. İleride Papara gibi olma durumu var mı ?
Banka veya borsa üzerinden gümüş ve altın almak istiyorum. Fakat normal gümüş ve normal altından ziyade gümüş fonu ve altıns1 diye bir şey var. Bunlar tam olarak ne oluyor ? Alırken satarken ne gibi zararı yararı olur ? Alacaklarım uzun vadeli olacak.
Beyler özel bir sektörde çalışan sistem destek uzmanını maaşı sizce ortalama ne olmalı ?
Belki forumda bu meslekte çalışan vardır ya da bir yakını çalışıyordur. Araştırdım birçok yere baktım ama ortalama bir fiyat bulamadım.