LoeLzo isimli üyenin son içerikleri

1. LoeLzo

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

Ben sana Ülker'i savunuyorsun demedim. Alan kişilerin sağlığını düşünerekten söylüyorum. He gerçek hayatta da bir şey aldığımda içeriğine dikkat ederim ama Ülker bu konuda tamamen top 1 konumda.. Her ürünü rezalet olmuş. 1775058325 Yok ama marka olarak ülker top 1 :D Diğerleri de sıralamayı...
  2. LoeLzo

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

1 ₺ para değil ama insan sağlığını düşünerek Ülker ürünlerinden uzak durmalı.
  3. LoeLzo

🔥İndirim Old Spice Kutulu Set 199 tl

İndirim bitmiş 239 ₺ olmuş.
  4. LoeLzo

Altını nerden almak daha mantıklı?

Hocam bende Enpara üzerinden almayı düşünüyorum. Bankada makas aralığı ne kadar ? Uzun vadeli düşünüyorum ve kuyumculara göre ne kadar bir makas aralığı var ? Bugüne kadar hep fiziki aldım.
  5. LoeLzo

Nays ve Papara Öneriniz

Papara'da yaşanan olaylardan sonra insanların güvenini kaybetti. Yarın tekrar olur mu düşüncesiyle insanlar o kadar çok yanaşmıyor. Nays kullanabilirsin arkasında iş bankası var.
  6. LoeLzo

Sandisk 128GB USB Bellek 240TL (Macrocenter)

Kampanya bitmiş.
  7. LoeLzo

Gümüş ve Altın Hakkında

Dünya Katılım bankasından normal bir şekilde gümüş ve altın almak daha faydalı olacak o zaman.. Teşekkür ederim hocam. iyi akşamlar.
  8. LoeLzo

Gümüş ve Altın Hakkında

Dünya Katılım bankasından gümüş ve altın aldım desem ilerleyen senelerde ben bunları fiziki olarak isteyebilir miyim ? Bu bankayı çok duydum ama kimindir nesidir hiç araştırmadım. Herkes bu bankayı öneriyor. İleride Papara gibi olma durumu var mı ?
  9. LoeLzo

Gümüş ve Altın Hakkında

Banka veya borsa üzerinden gümüş ve altın almak istiyorum. Fakat normal gümüş ve normal altından ziyade gümüş fonu ve altıns1 diye bir şey var. Bunlar tam olarak ne oluyor ? Alırken satarken ne gibi zararı yararı olur ? Alacaklarım uzun vadeli olacak.
  10. LoeLzo

45W Şarj Aleti Önerisi

Spigen, Belkin, Ugreen ve Anker'in ürünlerini rahatlıkla alabilirsin.
  11. LoeLzo

Bilgi İşlem Sistem Destek Uzmanının Maaşı Hakkında

Beyler özel bir sektörde çalışan sistem destek uzmanını maaşı sizce ortalama ne olmalı ? Belki forumda bu meslekte çalışan vardır ya da bir yakını çalışıyordur. Araştırdım birçok yere baktım ama ortalama bir fiyat bulamadım.
  12. LoeLzo

[Güncel] Cashback Listesi - Ocak 2026 - Netflix, Spotify, Gain

Tek kullandığım Spotify onu da Nays üzerinden ödüyorum. Emeğin için teşekkürler.
  13. LoeLzo

Spigen 20W USB-C Şarj Aleti İndirimi

Fiyat bakımından alınır mı alınmaz mı bilmem de artık 20W yetmez hiçbir şeye..
  14. LoeLzo

IPhone önerisi 50000TL'Ye.

Şu an 50k verip alacağın en güzel telefonlardan biri Samsung S25 Plus… Telefon baya iyi bir bak derim.
  15. LoeLzo

Yardım Iphone 15 mi s25mi alınmalı tavsiye

S25 Plus olanı al.
Geri