Bekleyeceğim hocam bakalım
1747860722
Haklısınız hocam zamana bırakmak en mantıklısı test videoları izleyip alicam gibi duruyor
1747860773
Test videoları gelene kadar bekleyeceğim hocam nvidia zaten belirlenmis bir üst düzey kart fakat amd fp kart yaptığı için mantıklı geldi.
RX 9060 XT 5060 ti dan performans açısından daha iyi diyorlar 5070 sağlam bir marka 30 k geçiyor bilemedim çok kararsızım.
1747859676
Hocam bütçem 20k ve aşağısı 9060 xt bugün tanıtılmış 8 gb 299 dolar 16 gb 349 dolar
1747859717
Bir yandan nvidia daha kullanışlı fakat performans açısından 9060...
Selam dostlar, hâlihazırda 1050 Ti kullanıyorum ve artık istediğim performansı vermiyor. Başlıkta da bahsettiğim gibi iki ekran kartı arasında kaldım. Bilgisayarla da öyle çok aram yok. Sizce hangi kartı almalıyım?
Arkadaşlar selam hesap satın aldım Ragnarok oynamak için fakat su hatayla karşılaştım Bu içerik Kullanilamiyor. Bu içeriği başka bir konsolda kullaniyorsunuz. Bu PS5 sistemindeki içerikleri lisansinizla başlatmanız biraz zaman alicak
bu hatayi nasil düzeltiriz bilen varmi
Selam dostlar uzun zamandır Ragnarok'un ps plusa gelmesini bekliyorum bunun yaninda Tlou 2' yi de uzun zamandir bekliyorum fakat bayadir gelmediler bilginiz var mi?
Arkadaşlar selam önceden açtığım konuda rtx 3060 alıcağımı söylemiştim fakat 2. el oldugunu fark ettim internet üzerinden almayı düşünüyorum ama çok site bilmiyorum güvenilir bilgisayar parçaları satan site söyleyebilir misiniz.