Hayatınızda bir kere bile manyetik klavye kullanmadığınız o kadar belli ki. 3 tane manyetik klavyem var ve hiçbiri elimde olan en ucuz mekanik klavyenin yanından bile gecemezler. Ayrıca MCU bir farenin beynidir. n54H20 gibi bunda kullanılan MCU'dan kat ve kat güçlü bir MCU'yu millet 4.000 TL'lik...
Önüne her klavye konulan yok Wraith iade vermiyor yok garanti vermiyor falan diyor. Benim ER21 Pro faremi paşalar gibi değişim yaptılar. Ayrıca V3 Pro'da TTC Switch olduğu için scroll bozulma sorunları V2 Pro'ya göre daha az görülüyor. DAV4 Pro optik switch kullandığı için scroll sorunu yok.
https://www.trendyol.com/pulsar/pro-jv-x-white-size-2-medium-8k-hz-xs-1-sensor-kablosuz-gaming-mouse-pjvx22-p-1074990398?merchantId=105369&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme
DAV4 Pro'da olabilir. İkisi arasında karar verirsiniz.
Değmez. Hem V4 Pro'da çok bir şey olacağını sanmam zaten shape olarak çok çirkin.
1774387244
Ben 600 TL'lık mouselanda 30 vuruyorum 3.000 TL'lik mouselanda. Önemli olan teknik özellikler, malzeme kalitesi ve coating.