Logitech G213 isimli üyenin son içerikleri

1. Logitech G213

Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

Hayatınızda bir kere bile manyetik klavye kullanmadığınız o kadar belli ki. 3 tane manyetik klavyem var ve hiçbiri elimde olan en ucuz mekanik klavyenin yanından bile gecemezler. Ayrıca MCU bir farenin beynidir. n54H20 gibi bunda kullanılan MCU'dan kat ve kat güçlü bir MCU'yu millet 4.000 TL'lik...
  2. Logitech G213

İçinde 2.000 TL'lik farede kullanılan MCU olan fareyimi alsın? Klavyelerde bile doğru düzgün çalışmayan bir özellik farelerde hiç etkili olmaz.
  3. Logitech G213

Güzel. Razer modellerde gıcırdama çok görülüyor ama DAV4 Pro'da çok görmedim yaşayan.
  4. Logitech G213

Kaliteli bir marka. PAW3950'nin custom versiyonunu kullanıyorlar sensör olarak. Çok bir fark yok.
  5. Logitech G213

İkisi yakın modeller. Hangisi hoşunuza gittiyse.
  6. Logitech G213

Önüne her klavye konulan yok Wraith iade vermiyor yok garanti vermiyor falan diyor. Benim ER21 Pro faremi paşalar gibi değişim yaptılar. Ayrıca V3 Pro'da TTC Switch olduğu için scroll bozulma sorunları V2 Pro'ya göre daha az görülüyor. DAV4 Pro optik switch kullandığı için scroll sorunu yok.
  7. Logitech G213

https://www.trendyol.com/pulsar/pro-jv-x-white-size-2-medium-8k-hz-xs-1-sensor-kablosuz-gaming-mouse-pjvx22-p-1074990398?merchantId=105369&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme DAV4 Pro'da olabilir. İkisi arasında karar verirsiniz.
  8. Logitech G213

Taksit zorunlu ise DAV4 Pro olabilir. Ama biraz Overpriced. Ek olarak Pulsar'da bakılabilir...
  9. Logitech G213

https://wraithesports.com/products/wlmouse-huan-magnezyum-wireless-mouse Daha iyisini bulamazsınız herhalde. SWAR kodu ile düşüyor.
  10. Logitech G213

Bütçe nedir?
  11. Logitech G213

Razer Viper V4 Pro Ne zaman Satışa Çıkar?

Değmez. Hem V4 Pro'da çok bir şey olacağını sanmam zaten shape olarak çok çirkin. 1774387244 Ben 600 TL'lık mouselanda 30 vuruyorum 3.000 TL'lik mouselanda. Önemli olan teknik özellikler, malzeme kalitesi ve coating.
  12. Logitech G213

Çok bir olayı yok. Bence değmez.
  13. Logitech G213

4000 TL MOUSE ONERISI ACIL!

Siz bozarsınız demiyorum zaten kendi kendine bozulur.
  14. Logitech G213

Mekanik switch daha kısa ömürlü hızlı bozulabiliyor. Bütçe varsa hem zaman optik switch alınması tarafındayım.
  15. Logitech G213

Güzel model.
Geri