hani koskocaman şekilde GAMING CARDS diye lanse ediliyor. Oyuncular için tasarlandı falan deniyor. Minerlar için tasarlanan kartlarda var biz onları alıp modlayıp satıyor muyuz?
1613598266
sormayın birde onlar var. göz göre göre yalan ilan çıkaranlar. öbür tarafta hesaplaşırız onlarla da.
ya şu da var mining için özel kartlar çıkarılıyor ayarlı tak çalıştır mantıklı. herifler onlarla da yetinmiyor yine bizimkilere dadanıyor. ulan tamda bilgisayar toplayacağım zaman olmaz ki böyle.
bu sorunun cevabı sanırım hiçbir yerde yok. Teşekkürler cevaplarınız için. Neyseki sorumluluk sınavına girmeme gerek yok. 26 Şubatta imiş. Ne yapardım ben yoksa. Peki başka bir sınav olmam gerekir mi?(misal: telafi sınavı gibi bir şey{ öyle bir şey var mı bilmiyorum})
Bu arada sizin rumuz...
İnternette baktım baktım ama elde tutulur bir şey bulamadım. 9.sınıfta matematik ve fizik derslerinden kalmıştım, benim bildiğim sorumluluk sınavına girilir zayıf dersler için ama internette sorumluluk sınavı baraj derslerde kalanlar için gereklidir diyor. Ben şimdi bu iki ders için sınav olacak...