loki_ama_türk isimli üyenin son içerikleri

1. L

Öneri Ekran Kartı Önerisi Yapabilir misiniz

İnşallah hocam, tez zamanda inşallah.
  2. L

4700TL 10400F+1660S Sistem! (ekran kartı ikinci el)

o kart şuan nasıl 2k yahu? imkanım olsa iletişime geçerdim.
  3. L

Bir bu eksikti aferin zotac sende vur bizi

hani koskocaman şekilde GAMING CARDS diye lanse ediliyor. Oyuncular için tasarlandı falan deniyor. Minerlar için tasarlanan kartlarda var biz onları alıp modlayıp satıyor muyuz? 1613598266 sormayın birde onlar var. göz göre göre yalan ilan çıkaranlar. öbür tarafta hesaplaşırız onlarla da.
  4. L

ya şu da var mining için özel kartlar çıkarılıyor ayarlı tak çalıştır mantıklı. herifler onlarla da yetinmiyor yine bizimkilere dadanıyor. ulan tamda bilgisayar toplayacağım zaman olmaz ki böyle.
  5. L

ne silindi?
  6. L

Birde o vardı değil mi? Unuttum o markayı görmeye görmeye. En son LTT nin bir videosunda PSU olarak görmüştüm galiba.
  7. L

miner lar kafayı yemiş. O Çinlilerin laptoplara dadandığını gördüğüm anda bunu anlamıştım.
  8. L

HP, OEM takılmıyor mu yahu? Miner lara ekmek çıkmaz oradan. Haa, laptoplara minig modu yaparlarsa...
  9. L

e tabi orası öyle. biz miner mıyız 3 katı parayla alalım?
  10. L

Neyse, Allah'tan Palit, Inno3D gibi markalar var. Onlarda yükseltirse işte o zaman zurnanın zırt dediği yer olur.
  11. L

9.sınıfta 2 dersten kaldım(mat ve fizik). Bunlar için tekrar sınava girmem gerekir mi?

geçen senelerden kalma dostum:) ayrıca senin de profil fotosu güzelmiş.
  12. L

9.sınıfta 2 dersten kaldım(mat ve fizik). Bunlar için tekrar sınava girmem gerekir mi?

bu sorunun cevabı sanırım hiçbir yerde yok. Teşekkürler cevaplarınız için. Neyseki sorumluluk sınavına girmeme gerek yok. 26 Şubatta imiş. Ne yapardım ben yoksa. Peki başka bir sınav olmam gerekir mi?(misal: telafi sınavı gibi bir şey{ öyle bir şey var mı bilmiyorum}) Bu arada sizin rumuz...
  13. L

İnternette baktım baktım ama elde tutulur bir şey bulamadım. 9.sınıfta matematik ve fizik derslerinden kalmıştım, benim bildiğim sorumluluk sınavına girilir zayıf dersler için ama internette sorumluluk sınavı baraj derslerde kalanlar için gereklidir diyor. Ben şimdi bu iki ders için sınav olacak...
  14. L

ETH 2018 Başlarında 1300-1400 dolar seviyesindeyken nasıl düştü ?

hocam haşa, altcoin yatırımını şuan yapmam zaten. yarın 100 dolar olsa ne halt yerim sonra.
  15. L

Dolara Yatırım Yaptım Düştü

ironi olduğunu bildiğim için güleceğim😄😄
Geri