lokiko isimli üyenin son içerikleri

1. L

RTX 5070 - i5 12400F Darboğaz Sorunu Yaşayan Şu Kardeşinize Bir Akıl Verin

gerçekten çok teşekkür ederim bu çok makbule geçti baktım şimdi dediğiniz yerden gen4 yazısını gördüm gözümle :) en azından içim rahatladı dediğiniz gibi bu arada zaten m.2 ssd falanda yazıyodu biosta bende o kısımda 2 yer vardı birinde m.2 ssdnin adı vardı diğerinde sadece pcie express falan...
  2. L

anladım hocam çok teşekkür ederim bide sen bilgili bir abiye benziyorsun :) sana bide şeyi sorsam ayıp olmazsa acaba bi yorumun olur mu benim anakartta pcie hızı gen4 var olarak gösteriyor hem kutu üzerinde var olarak gösteriyor görselini atıyorum aşağıya 1xPcie 4.0 16x slot yazıyor hemde...
  3. L

anladım çok teşekkür ederim peki mesela amd işlemciye geçmek için anakart zaten mecbur değişicekte başka değiştirmem gereken parça olur mu gerçi ramlerde düşük kalıcak 3200mhz
  4. L

çok teşekkür ederim yorumun için öncelikle :) ya aslında 2k rahatlatır tarzında bir tavsiye almadımda uzun zamandır bir 2k monitör alasım vardı çünkü bazen güzel grafikli oyunlar oynarken güzel görmek istiyorum 1080pden dsryle 2kya aldıgımda cok bozuluyodu görüntü o yüzden 2k ips bi monitör...
  5. L

Öncelikle selamlar sistemim aşağıda yazıyor. 2 sene önce aşağıda sistemimin ekran kartı 3070 olacak şekilde satın aldım, şimdi heves ettim bir 5070 ekran kartı aldım şimdi valorant ve cs2 özellikle csde çok fazla fps düşüşü ve drop yiyorum bu yüzdende 2k bir monitör aldım hatta çünkü 3070teki...
Geri