LokmanBey isimli üyenin son içerikleri

1. LokmanBey

Sıfır G29+shifter alınır mı

Shifterları sıkıntı çıkartıyor hocam bunların ikinci el g27 bakabilirsiniz
  2. LokmanBey

Thull Gaming Direksiyon Seti Alınır mı

g27 alın hocam en sorunsuz ve iyi logitech ürünüdür
  3. LokmanBey

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab A9 64 GB Gümüş Tablet - 3490 TL

Plus modelini kullanıyorum gündelik işler için gayet yeterli bu fiyat aralığında fazla tablet yok zaten
  4. LokmanBey

A1 ehliyet alma süreci ve fiyatlandırma hakkında

Bizim arkadaş a2 ehliyet için 10 bin TL verdi 15 bin TL kim istiyorsa kazık fiyatlandırma yapıyor
  5. LokmanBey

Honor Pad 9 alınır mı?

Bu fiyat banında samsung galaxy tab s9 fe modeli var honor bir tık daha iyi samsung'dan
  6. LokmanBey

Redmi Note 12 Pro 5g turbo şarj sorunu

Galiba hocam
  7. LokmanBey

Hocam şarj başlığını ya da kablosunu değiştirme ya da test etme şansınız varsa edin bende üst modeli var nadiren dediğiniz olay oluyor
  8. LokmanBey

Bunu yapma aralığı nedir?
  9. LokmanBey

🔥İndirim Steam bedava avatar-çerceve-çıkartma

https://store.steampowered.com/points/shop/c/events burada da alınabilecek avatar vesaire var
  10. LokmanBey

Bu Anakart Kaça Satılmalı?

Bütçenizi çok aşmadan en iyi parça seçimini yapın hocam ileri de upgrade edebilirsiniz 1744926276 Kullandığım sisteme benzer sistemin var hocam
  11. LokmanBey

Hocam eski neslin alıcısı belli hocam ya çocuğuna bilgisayar alayım diyip bütçesinin yettiği kadar alan babadır ya da ofiş işi yapan insanlardır kimseyi aşağılamıyorum burada ne haddime zaten sadece ölü bir yatırım olduğunu söylüyorum kendim de kullandım senelerce ddr3 sistem her şeyin sonu...
  12. LokmanBey

ddr3 nesli bitti artık hocam satıcısı çok alıcısı yok kendim ve kuzenim evdeki ddr3 parçalarını topladık monitör ile beraber 3k satabildik gelen ilk kişiye verdim satmamız da uzun sürdü 2-3 ay falan elinizden çıkarmaya bakın
  13. LokmanBey

Elinizdeki sistemi satıp ddr4 sistem toplamanız daha mantıklı
  14. LokmanBey

Yeni monitörde aldık ekran gidip geliyor hata veriyor

ddu kurup şu anda siliyor zaten arkadaş driverleri başka bir ekran kartı ile deneyebiliriz ama dahili gpu yok pc'de 1744919982 Menüyü açınca o ışık çıkıyor hocam normal bir şey
  15. LokmanBey

Yeni monitörde aldık ekran gidip geliyor hata veriyor

Ürünü arkadaşım aldı monitörü başka monitör ile değiştirdik ama yine aynı hataları veriyor sorun ekran kartında olabilir diye düşünüyoruz kabloları vesaire değiştirdik mağazadan aldığımızdan orada test ettik bir sıkıntı çıkmadı yardımcı olabilir misiniz https://streamable.com/xhl1n6
Geri