steelseries arctis nova 5 wireless almak istiyorum ama alıcısı type c ve benim bilgisayarda type c yok. acaba dönüştürücü alsam ses de gecikme ya da bozulma falan olur mu
Unchurted 4 oynarken kapandı bilgiayarım ve daha açılmıyor. Birkaç gün önce de kapanmıştı yine Unchurted 4 oynarken. Kapanmadan biraz önce ekran kartı sıvaklığına baktım 66 derece gösteriyordu. Önceki sefer olduğunda da bekledim soğuduktan sonra açıldı bilgisayar. Ekran kartım asus dual...
windows 10 kullanıyorum sol alt kısımda bulunan arama butonuna tıklayınca baya bi donuyor yazdıklarım çok geç geliyor nasıl çözebileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı. yardımcı olursa sevinirim. Bir de win butonu çalışıyor sadece onun yanındaki büyüteç işaretli arama butonunda sorun var
arkadaşlar çözümü buldum fps i 144e sabitledim artık donma olmuyor. ESC ye basınca 190fps lere çıkıyordu bu sorun yapıyormuş galiba. Benim monitör 180hz olduğu için olabilir.
gta 5 de haritayı açınca fps bi anda 5-10 arasına düşüyor. Oyun içinde en yüksek ayarlarda ortalama130 fps alıyorum ama esc ye basıp haritayı açınca 10 fps e düşüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı nasıl çözeceğim hakkında.
dediğiniz olabilir ama daha bu kadar uzun kablom yok malesef test edemeyeceğim. turkcellden geldiklerinde kablo çektirtmiştim duvarı delip. yine de teşekkür ederim
1732467685
1000 parası verip 100 alınca dert oluyor malesef :)
Arkadaşlar evde 1000mbps internet var. Bilgisayara kablolu bağlı internet. Hız testi yaptığımda 700 800 mbps çıkıyordu. Son 1 2 aydır hala aynı şekilde bağlı olmasına rağmen hız 80 90 lara kadar düştü ama telefonda kablosuz bir şekilde yaptığım hız testi 750 falan çıkıyor yani hızı hala aynı ama...
Kablosuz oyuncu kulaklığı alacağım da tavsiye edeceğiniz bir model var mı
Bütçe tam belli değil ama 4000tl yi gecmezse iyi olur. Daha ucuz varsa daha da iyi olur