Loky isimli üyenin son içerikleri

1. Loky

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

Aktif oyun bulunamadı diyor.
  2. Loky

🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Güzel önerin var mı peki başka? Bütçe 2-3-4-5.
  3. Loky

Bana metal böyle kaliteli elime alınca bu neymiş ya diyeceğim bir gamepad önerir misin? Mesela konudaki öyle mi? 1788083509 https://www.trendyol.com/secuzi/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-mat-siyah-p-1095589165 bu var bende ama hissiyati çok dandik ya.
  4. Loky

İlk Defa Motorum Olacak Kuryelik Yaparsam Zorlanır Mıyım

2026 yılında ben artık şu riskli yapma demenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Arkadaş zaten bu devirde motor alıyorsa bütün risklerin farkındadır. İnsan kötüyü yaşamadan ne kadar başkaları uyarsa da bilemez. Sigara gibi aynı. Arkadaşım günde 1.5 paket sigara içiyor 10 yıldır. 55 kilo falan...
  5. Loky

İlk Defa Motorum Olacak Kuryelik Yaparsam Zorlanır Mıyım

Sürmeden tecrübe kazanamazsın. Eğer baban zengin değilse de bu devirde boş boş gezmek çok masraflı. Motor sürmeyi öğrenmenin en iyi yolu kuryelik yapmaktır. Hem tecrübe hem de para kazaniyorsun.
  6. Loky

Ya bu gamepad daha çıkar mı sence. Trendyol kupon yağmuru falan oluyor. 2 gün önce 2000/300₺ kupon vermişti. Onu falan bekliyim diyorum.
  7. Loky

Yav 1900 den alsam mı diye düşünürken 2100 den hiç almam yarın 2500 olur.
  8. Loky

Hyundai Ioniq 3 Beklenir mi

Ev2 alıp gecerdim.
  9. Loky

Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

Tamam onun için zaten pc'ye 3 katı fazla fiyat veriyorsun ya. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Burda sorun rocktarın sırf 2 defa sattırmak için pc'ye geç çıkarması. 1788002327 2 sene sonra benzer video gelecek resmi hesaptan arkadaşlar calm down;
  10. Loky

Thrustmaster T98-P Ferrari 296 Gtb Eu Direksiyon Seti 6999tl

Hem markadan dolayı ekstradan pahalı. Hem de ferrari olunca ekstra pahalı oluyor çünkü marka lisans parası veriyor. Aslında sen bunu alırken markaya ve ferrari için alıyorsun. Rampage alırken ürün özellikleri için.
  11. Loky

ps5'de parasına değiyor. 2020 yılında 400$ verip alan adam 30fps'de olsa 6 yıl sonra bile gta6'yı oynayacak. Biz pc'de sadece bir karta 600-700 dolar veriyoruz. 1788001540 Akıcı değil ama özellikle ps oyunlarında sırıtmıyor. Legion'da tlou oynadım 30fps. İnanılmaz rahatsız etmiyor. Çünkü zaten...
  12. Loky

Thrustmaster T98-P Ferrari 296 Gtb Eu Direksiyon Seti 6999tl

Hocam ne zamandır bakmadın ama fiyatlar böyle artık. Biraz pahalı modellere çıkınca 15-20k oluyor.
  13. Loky

Biz buna kapitalizm diyoruz. Nvidia her 2 senede bir insanlara ekran kartı aldırıyor. Dedi ben rtx diye bir şey yaptım alın 2000 serisinde. Sonra dedi 3000 de daha iyi rtx ve dlss diye bir şey yaptım bunu alın. 4000'de dlss'i daha iyi yaptım hatta frame gen diye fake frame getirdim dedi. 5000'de...
  14. Loky

Gayet normal xbox ve playstaiton 6 yıldır konsolunu güncellemedi. Teknoloji durağan bir şey değil. Adamlar yıl önce ortalama bir ekran kartı gücünde konsol çıkardı. Bunun amacı herkese yayılabilir olmasıdır. Evet bu forumdakiler en azından biraz daha teknolojiye ulaşabiliyorken dünyanın herhangi...
Geri