Loky isimli üyenin son içerikleri

1. Loky

🔥İndirim Casper Pad H10 OLED Tablet 14.429TL!

Tamamdır hocamssss.
  2. Loky

İnceleme 10K'Ya Aldığım Casper Pad H10 OLED İnceleme!

Ya zaten mobil oyuncu değilsen tablet dediğin hafta bir açıp dizi izledigin bir cihaz olacak. Masada böyle aylarca duracak falan.
  3. Loky

Bazen hatalar bizi doğru yola götürür.
  4. Loky

Unisoc işlemci ve 3 GB zaten durumun vahametini ortaya koydu. Android'de artık 500 bin antutu altı işlemci ve 6gb Ramin altındaki cihazlar yetmiyor. 1777150126 Param güvende ile alabilirsin. Param güvende tamamen alıcıyı koruyan bir sistem :D. Ama tabi satıcı açarsa. Ben açık bir satıcı bulmuştum.
  5. Loky

Klavye bana tablette çok efektif gelmiyor ya jsjsjsjss. İşte ne biliyim kafede oturan yazar veya Haberci değilsen pek klavyeli kılıfı efektif kullanan görmedim :d 1777149983 O yonga setine sahip tek tablet var galiba(epeyin yalancısıyım) o da 30k :d.
  6. Loky

❌İndirim Bitti! EA FC 25i olana EA FC 26 Steam de 6.30$

Nasıl bitti ya? Alacaktım indirim uçmuş :( 1777149851 Anlık...
  7. Loky

Yani belki bt klavye ile falan çözülür ucuza illa klavye isteyen olursa.
  8. Loky

Klavyeli versiyonu varda 20 olmuş fiyatı. İlk çıktığında aralarındaki fark 2k şimdi 6k'ya kadar çıkmış. Klavyeli olanı çok f/p değil. Adının pro olduğuna bakma donanım aynı cihazın :d. https://www.epey.com/tablet/casper-pad-h10-pro.html
  9. Loky

Yav 2022 de cikmis emektar mi olur. Ben devletin 2015'de dağıttığı Fatih General Mobile 5 tableti kullanıyordum 2 sene önceye kadar.
  10. Loky

Laptop konusunda hak veriyorum. Laptop çok daha komplike bir cihaz. Bozulmaya çok daha açık. Ama laptop ile tablet bambaşka şeyler. Artık mobil cihazların ben pek bozulduğunu görmedim. Son 3 yılda 10'a yakın telefon değiştirdim biri bile bozulmadı. Marka olarak bende çok beğenmiyorum ama bu ürün...
  11. Loky

Valla sana garip diyip bende legion go'ya 25k vermiştim daadfadfdada. Bende çok normal değilim.
  12. Loky

Ona lafım yok ama ben kötülenmesine karşıyım. Yani bence işlemciye insanlar fazla takılıyor genel. Telefonda insta gezen ve 2 foto çeken insanlarız çoğumuz. Oturupta antutu testi falan bakıyoruz.
  13. Loky

Doygunluk olarak olabilir ama ben siyahlara çok takılan biriyim. O ıps'in arka aydınlatması beni delirtiyor. Tablatte ise devasa ekranda daha kötü geliyor. Tabi herkesin gözü farklı.
  14. Loky

MediaTek Dimensity 7050
  15. Loky

Da forum'da marka ön yargımız yok hocam. Abdullah abi bir sürü rampage monitör inceledi çok güzeller hepsi de. Önümdeki monitör 55 binlik rog. Ama klavyem gamepower. Ve çok güzel.
Geri