Loky isimli üyenin son içerikleri

1. Loky

🔥İndirim 6.999 TL - LG Xboom Cl65 950w 2.2 Kanal Bluetooth Parti Ses Sistemi

Bu ses kalitesinden ziyade ses yüksekliğine önem verenler için. Gerçekten de plaj yerinde falan agalarla sahilde parti veriyorsunuz size gider. Tiz ve misler boğulur ama basslar çok iyi gelir. Apartman için falan almayın. Bana göre müstakil içinde gereksiz. Harbiden sadece partiler için falan...
  2. Loky

131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

3. Loky

Yardım İdefix Açılmış Ürünü Daha İlk Aşamada İade Almayı Reddediyor!

Ya kuponla 6500₺ ye geliyor. Bende 8800₺ye almışım 10 gün önce. Valla üzüldüm ya sjsjsjsjsks.
  4. Loky

❌İndirim Bitti! Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

Sen diyince fark ettim bitmiş stok sjsjsjsjskss.
  5. Loky

Satıcı edifier Türkiye aldığım. Yeni alacağım nethouse. Nethouse iyidir zamanında gaziosmapasadaki dükkanından 600₺ ye Xbox controller almıştım.
  6. Loky

Yok hocam almıyoruz diyor direkt Pazar yeri. Muhtemelen satıcı da reddeder.
  7. Loky

Faturada seri numarası yoksa mantıklı evet. Mesaj şu şekilde; ürününüz teknolojik bir cihaz olduğu için paketi açıldıktan sonra ikinci el statüsüne geçmektedir. Bu nedenle, üzülerek belirtmek isterim ki paketi açılmış ürünlerde iade işlemi yapılamamaktadır. Ancak, üründe bir kusur olması...
  8. Loky

Dostlar normal şartlarda açılmış ürün iadesine karşıyım ama sonuç olarak yasal olarak 14 gün hakkımız mevcut. 10 gün önce edifier hoparlör aldım. Ama aldıktan 5 gün sonra fiyatı 8800₺'den şuan kuponla 6600₺ ye düşmüş durumda. İdefix işe daha iade talebi açarken açılmış ürünlerde iade...
  9. Loky

Yani sana ve bütçene kalmış bir durum. Düşse düşse hadi 10k daha ucuza bulursun. 20k fark verilir mi sana kalmış. 1790084041 Hocam senin kafen mı vardı sjsksksksksks. Oled monitör koyani görürüm de 67k'lık monitör koyani ilk defa görüyorum.
  10. Loky

Evet aynısı ve renk olarak qd olede çok daha yakın. 1790082004 Yeni nesil siyah kaplamalı MSI 322ur x24 aldım ben. 27 ucdm'den geçtim. Ucdm'ye göre çok daha siyah. Hala bir woled değil ama kötü de durmuyor.
  11. Loky

Yok muadili diye biliyorum.
  12. Loky

🔥İndirim TCL 32x3a OLED Monitör 54205 TL

Tercih meselesi diyelim. Her ikisini de seven arkadaşlarım mevcut.
  13. Loky

Çok uzun zamandır gelmesini bekleyenler vardı. Sonunda Satışa Çıktı; https://www.gaming.gen.tr/urun/855421/asus-rog-swift-oled-pg27ucwm-26-5-inc-480-fhd-240hz-4k-uhd-dual-mode-0-03ms-adaptive-sync-woled-pivot-gaming-monitor/ @XPCX @achardir
  14. Loky

Öneri ✈️Türk Savunma Sanayii Hediyelikleri🚀

4 yıldır falan biliyorum siteyi :peeposad2:
Geri