Sizin en çok lanet ettiğiniz tiksindiğiniz nefret ettiğiniz iş sektörü veya meslek ne benimki konfeksiyon, terzilik; pis, tozlu, iğrenç, daraltıcı öğkkkk
Knk 8 vram artık yavaştan yetmemeye minnacık başladı ama ben rx 6700 taraftarıyım zaten nerdeyse aynı perf. Kartlar o yüzden ekstradan 2 vram baya iş yapar ayrıca site güvenilir 2 3 kişi dışında şikayet duymadım.
İnternet hızlarım fotoğrafta görüldüğü gibi oynayacağım maksimum Online oyunlar LoL CS ve Call of Duty oyunları yükseltmem gerekli mi yoksa boşuna masraf yapmıyim mi tahmini kaç MS alırım?
5 aydr aralıksız araştırma yapıyorum nerdeyse her hareketi öğrendim kafamda push pull legs rest push pull rest programı var önerin varsa buyur böyle bi progrm
4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.
E knk demiştim önceki konuda en iyi seçeneklerin (2500 tl bandı) corsair h100 ve tforce herkes onları önerecek zaten
1685270274
En ucuzunu alsan çok üzermi üzmez ama şu 2 sinden birini alsan çok daha iyi
1685270278
En ucuzunu alsan çok üzermi üzmez ama şu 2 sinden birini alsan çok daha iyi