Bi kere 3550 ye sıfır 5600 yada x bulduysan kacirma iki tane al 5000e sat oyle soyliyim ikincisi ise eger 5600 alirsan stok fan yazin bile idare eder ama...
Kral oyunlardan gidipde 10 sene sonra tam performans beklenmezki ztn o zmn yeni bi sistem daha toplar ama 30-35 arasi bi sistem bence 5-6 sene goturur ultra...
Hacı abi şöyle soyliyim bütçen fazla düşür onu senin iyiligin için soyluyorum merak etme o 20 k lik olani almazsin ekran kartini 4070 yaparsın 30 k ya...
Haftada iki üç saat cs valo oyniycakmiş 20 bin liraya bile 4060 lis sistem varken daha 1-2 k butce artirabilirmisin diyrosun dostum sence bu adama işkence...
Yani lol oynuyorum genelde onun dışında hikayeliler filan bide valo belki nadiren
1729171609
Üst düzey olmadigi fiyatindan belli ama en azindan adı var...
Fan sesi olmayan oyuncu laptopu olmaz sesin seviyesi artip azalabilir ama en az ne kadar olabilirki hangi laptopta olabilir en az fan sesi cikaran gaming...
Kendim yeni topladim pcyi bi ay ya kullandim ya kullanmadim faturalari bazi parcalarin var bazilarinin yok
Gtx1650 süper
Ryzen5 5600
Asus b450m-k2
Msi...
Kral bende dün sipariş verdim bugün kargoya verilmiş attığın urun 1 tb ssd olsa ve fiyat 35 in altinda olsa harbi iyi fiyat olurmusta 512 ye gore pahali...