lolhowadam isimli üyenin son içerikleri

1. lolhowadam

Güç kaynağı fanından tıkırtı sesi geliyor

Az önce test ettim psuyu yuvasından soktum ve psu fanına fön tuttuğumda yani fan elektriğe bağlı değilken döndüğünde tıkırtı sesi gelmiyor.
  2. lolhowadam

Hayır. Oyuna girmediğim sürece ses azalmıyor. Oyuna girince bir vakit ses gelmiyor bir vakit geliyor. Ek olarak kasanın önünü kaldırınca ses azalıyor, indirince ses artıyor. 1774180162 En iyisi garantiye vermek o zaman
  3. lolhowadam

Merhaba arkadaşlar. 3-4 aydır kullandığım fan tıkırtı yapmaya başladı. Sabit bir tıkırtı var ve sanki bir şeye çarpıyormuş gibi. Güç kaynağını yuvasından çıkardım altını üstünü temizledim ama sorun hala devam ediyor. Güç kaynağı adı gigabyte gp-p650ss ice
  4. lolhowadam

6500 TL'ye monitör öneririsi

Hedef çözünürlüğünüz var mı? 2k mı istiyorsunuz 1080p mi
  5. lolhowadam

Rehber GTA Online para kasma rehberi

Kosatkanın yanı sıra nightclub'da alınabilir. Eğer nightclub ile ilgilenebilirseniz oyun içi dört günde bir 250k para veriyor.
  6. lolhowadam

AMD Wraith Stealth Soğutucudan Cızırtı Sesi Geliyor

8k düşünüyorum
  7. lolhowadam

Yakın zamanda bir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum aslında. İşlemciyide yükselteceğim o yüzden bir soğutucu şart olcağını düşünüyorum. Sorunumda çözülmüş olur
  8. lolhowadam

Elimde deneyebilceğim başka bir fan yok maalesef. Şu aralar sesin çıkma sıklığı azaldı ama sorun hala devam ediyor.
  9. lolhowadam

EA FC 24 Farklı Oyun Modlarında Klavye Ayarları Değişiyor

FIFA'da uzun süreden beri yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Kariyer modunda ve Squad battles modunda bir sorun olmuyor fakat diğer oyun modlarında tuş ayarlarım sürekli değişiyor ama ayarlarda tuşlar aynı gözüküyor. D ile şut çekip A ile pas atıyorsam bunlar değişiyor ama ayarlarda D ile...
  10. lolhowadam

Hayır. Özellikle camı açıp dinledim sesi. Net olarak fandan geliyor.
  11. lolhowadam

Bilgisayarımı alalı neredeyse 1 yıl olcak. İlk 4 ayda olmayan bu sorun sonradan olmaya başladı. Bazı oyunlarda bu cızırtı sesi geliyor. Bazende herhangi bir websitede fare tekerleğini çevirince geliyor veya sistem boşta iken 1-2 saniyelik cızırtı sesi çıkmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir...
  12. lolhowadam

Lossless scaling alınır mı?

Lossless scaling kullanan arkadaşlarım uygulamanın pek işe yaradığını söylemiyolardı. Siz yinede deneyin. İşe yaramazsa geri iade edebilirsiniz.
  13. lolhowadam

Öneri ASUS Tuf Gaming VG279Q3A Ayar önerisi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım monitoru 1 hafta önce satın aldım. Bu monitor için özel bir ayar tavsiyeniz var mı? Genelde Fifa, GTA 5 ve Call Of Duty gibi oyunlar oynuyorum.
  14. lolhowadam

AMD Yüzey Biçim Optimizasyonu nedir?

Uzun süredir amd kullanıyorum ve amd'nin kendi uygulamasında bulunan "Yüzey Biçim Optimizasyonu" ne işe yarıyor halen çözemedim. Sistemi aldığımdan beri açık bu ayar. Sisteme herhangi bir fps katkısı var mıdır?
  15. lolhowadam

Rehber GTA Online para kasma rehberi

Hocam grand rp hakkında hiç bir fikrim yok maalesef :confused::confused:
Geri