LoliPoP isimli üyenin son içerikleri

1. LoliPoP

8-10k arası hazır sistem tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler
  2. LoliPoP

Kardeş bunu almak yarin rx6500xt ya da ibce hesapta 1660super ekran kartlı sistem almak daha mantıklı değil mi? Bilmediğimden soruyorum yardım edersen sevinirim
  3. LoliPoP

Selamlar benim de tavsiyeye ihtiyacım var. İnce hesapta gtx1660 super 8gb ram 240 gb ssd 9000tl sinerjide ise rx6500xt 512 gb ssd 16 ram sistem var hangisini önerir siniz?? Yarın bilgisayarı alacağim acil yardıma ihtiyacım var
  4. LoliPoP

9500 TL Bandında Hazır Sistem Tavsiyesi

Sebebini söylersen memnun olurum teşekkür ederim
  5. LoliPoP

9500 TL Bandında Hazır Sistem Tavsiyesi

İnce hesapta 9 bin tl bandında birkaç sistem var aynı fiyata gtx1660super mi almalıyım yoksa rx6500xt mi lütfen yarın bilgisayarı alacağım bu yüzden karar vermem gerek yardımmm
  6. LoliPoP

6.5 k ya kadar apu sistem tavsiye

Açmıyor derken anlamadım
  7. LoliPoP

Reis ben 2. ele tam güvenemiyorum ve pek anlamıyorum bana alınabilecek apu sistem linki atabilir misin örnek olarak. 3050 taktığımda darboğa yapmayacak
  8. LoliPoP

Arkadaşlar 6.5 k ya kadar apu sistem arıyorum. İmkanım olduğunda rtx3050 alıp upgrade edilebilecek bir sistem tavsiye eder misiniz
  9. LoliPoP

Apu sistem mi almalıyım yoksa normal bir sistem mi?

Apu sistem alınır mı beyler?
  10. LoliPoP

10K sistem monitor dahil tavsiye

Aga bekle diyorsunuz da dolar euro 20 ye falan yukselme ihtimali de var o zaman napcaz :(
  11. LoliPoP

10K sistem monitor dahil tavsiye

Arkadaşlar dolar uçuyor şu zamanda 10 kaya kadar monitör dahil sistem almam mantıklı mı? sistem tavsiyeleriniz neler. Abdullah abinin yapacağı yeni sistemi beklemeli miyim ?
  12. LoliPoP

Dolar 8.45 TL ye düşmüş düşünceleriniz ?

Konu dışı ama r5 1600 rtx2060 darboğaz yapar mı alsam pisman olur muyum
Geri