Lonely_x3 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sistemimi satacağım sizce fiyat ne koymalıyım?

Yükseltme amaçlı sistemimi satmayı düşünüyorum, sistemi 2 sene önce malum sitelerden birinden almıştım. Kaça versem zarar etmem? Parçalar şöyle; Asus Dual Rx6750 xt 12gb ekran k. 12400F işlemci Gskill 2x8 ::16gb 3600mhz ram Asus prime H610M-r D4 anakart MLD m300 500gb ssd Thermaltake Versa T27...
  2. L

🔥Razer Deathadder V3 Kablolu 1899Tl🔥

Palm tutuş yapanlar için güzel mouse. Mouse çok hafif ve kablosuz gibi, kablosu normal kablolar gibi değil ekstra hafif ve kullanırken kablosuz hissiyatı veriyor
  3. L

❌İndirim Bitti! Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Sadece Tatil bölgelerindeki otellerde ne kadar domuz eti yenildğinden haberiniz olsaydı böyle söylemezdiniz. Zaten domuz etini yiyemezsiniz otel vb çok tüketim yapılan yerlerde etin yağının yada kullanıma elverişsiz kısımlarının biriktirilerek iç pazara sunulması durumu oluyor içine katılanlar...
  4. L

❌İndirim Bitti! Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Burası Türkiye. Koskaca firma eskiden nasıl satıyorsa şimdi de öyle satabilir. Ben şaşırmam kendimi de riske atmam. Tercih edene de bişey demem afiyet olsun derim
  5. L

Ucuza Bulduğum LTB Kot Pantolonlar

Giyim indirimleri hep beğenilmeyip satılamayan elde kalan ürünlerin eritilmesi üzerine
  6. L

❌İndirim Bitti! Havit e 2002 pro 1226 tl 3 taksit

Sonucu çok merak ediyorum lütfen bizimle de paylaşın
  7. L

❌İndirim Bitti! Havit e 2002 pro 1226 tl 3 taksit

Hocam o modelin ses kasma drumu nasıldır, ayak seslerini uzaktan ve net veriyor mu?
  8. L

🔥İndirim Sistem videosu modart her şey dahil 19.999 tl

O sistemin o paraya reklamını yapmaya utanması lazım. Hemde indirim ayında :/
  9. L

❌İndirim Bitti! İtopya Açıl Susam Açıl Yeniden Başladı

Ya ben hs80 bekliyordum kablolu, fps oyunları için çok iyi diyorlardı. Bu hs65 nasıl acaba kullanan var mı
  10. L

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Kablolusu indirime girse diye bekliyorum bende.
  11. L

❌İndirim Bitti! 🔥Meda Ofis Now Pro Yönetici koltuğu 2D kolçaklı 3.518 TL (HB Premiuma özel)

Nasıl kırıyorsunuz ya 6 tane hemde... Ben ilk defa kullanıcam bunlardan. Umarım dayanıklıdır :))
  12. L

❌İndirim Bitti! 🔥Meda Ofis Now Pro Yönetici koltuğu 2D kolçaklı 3.518 TL (HB Premiuma özel)

Siyah renk, sırtı fileli 2d kolçaklı siyah renk yazılmış ama koyu gri sanırım. Benim gibi oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu bakanlara ilanen duyrulur. Satıcıyı takip ederseniz ekstra 150 tl kupon da veriyor. Link...
  13. L

1000 TL'ye oyun için kulaklık önerisi

Fps için kullanacaksan ses kasmam lazım diyorsan dahili ses kartlı ve kablolu kulaklık al. Yoksa alacağın kulaklık anca müzik dinletir sana başka işe yaramaz. Söylediğin fiyat bandı için söylüyorum.
Geri