Yükseltme amaçlı sistemimi satmayı düşünüyorum, sistemi 2 sene önce malum sitelerden birinden almıştım. Kaça versem zarar etmem? Parçalar şöyle;
Asus Dual Rx6750 xt 12gb ekran k.
12400F işlemci
Gskill 2x8 ::16gb 3600mhz ram
Asus prime H610M-r D4 anakart
MLD m300 500gb ssd
Thermaltake Versa T27...
Palm tutuş yapanlar için güzel mouse. Mouse çok hafif ve kablosuz gibi, kablosu normal kablolar gibi değil ekstra hafif ve kullanırken kablosuz hissiyatı veriyor
Sadece Tatil bölgelerindeki otellerde ne kadar domuz eti yenildğinden haberiniz olsaydı böyle söylemezdiniz. Zaten domuz etini yiyemezsiniz otel vb çok tüketim yapılan yerlerde etin yağının yada kullanıma elverişsiz kısımlarının biriktirilerek iç pazara sunulması durumu oluyor içine katılanlar...
Burası Türkiye. Koskaca firma eskiden nasıl satıyorsa şimdi de öyle satabilir. Ben şaşırmam kendimi de riske atmam. Tercih edene de bişey demem afiyet olsun derim
Siyah renk, sırtı fileli 2d kolçaklı siyah renk yazılmış ama koyu gri sanırım. Benim gibi oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu bakanlara ilanen duyrulur. Satıcıyı takip ederseniz ekstra 150 tl kupon da veriyor.
Link...
Fps için kullanacaksan ses kasmam lazım diyorsan dahili ses kartlı ve kablolu kulaklık al. Yoksa alacağın kulaklık anca müzik dinletir sana başka işe yaramaz. Söylediğin fiyat bandı için söylüyorum.