mafia ve fifa oynarken karşılaştım karakterler hareket edince iz gibi takip ediyor arkasından bi süre önce böyle bi sorun yoktu ghosting testi yaptığımda da sorunsuz çıktı nvidia ayarlarından felan bir şeyi değiştirip bozmuş olabilir miyim yardımcı olur musunuz
hocam ürünün yorumalarında raminizin low profil olmasına dikkat edin üstüne baskı yapıyor demişler benim ramlerimde bir sıkıntı yaratır mı sizce görselde ramim yazıyor
thermalright peerless assassin almayı düşünüyorum sistemim bu kasaya sığmamasu gibi bir sorun yaşar mıyım ya da iyi bir soğutucu mu overclock için yeterli olur mu
yapmamın hiç bi yolu yok mu epeski anakartlarda bile olan şeyde bunda da olmalı
1722943550
birde hocam kule tipi soğutucu alsam overclock yapabilir miyim onda bir engel var mı
a620mh
rtx3060ti
ryzen 5 7600 lü bir sistemim var işlemeciye overclock yapmak istiyorum ama zaten şuan bile çok ısınıyor oc için önerebilceğiniz kule tipi soğutucu var mı
fps sınırlayıcıyı açmayınca 700 fps alıyorum kısıtlayıcıyla 300 sabit oynuyorum ama kasma hissi var oyun akıcı değil sistemim aşağıda bu sisteme ek olarak aynı ramden bir tane daha taktım
bu kasma hissini nasıl düzeltebilirim
ramin dual channel çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyabilriim bazı arkadaşlarda bu kısımda dual yazıyor aynı modeli aldım itopya üstünden ama önceki aldığımdan renk farkı var ramde nasıl anlicağım konusunda yardımcı olur musunuz ram
CORSAIR 16GB Vengeance 5200MHz CL40
1722250218
KULLANILABİLİR...
monitörümün kenarlarında siyah boşluk var 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorum tam ekranda ama küçük dikdörtgen şeklinde 2 tarafta da boşluk var bunu nasıl düzeltebilirim
monitör gb2728ff