lookedtheback isimli üyenin son içerikleri

1. lookedtheback

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

1785957602 devir tasarruf devri zaten yakında yeni işlemciler çıkacak bunlar düşecek işlemci konusu en rahat olacağımız konu bu krizde
  2. lookedtheback

🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

çok zamlamışlar fiyatları bayadır stok yoktu zaten sitede bence indirim değil yeni stoklarla bindirim olmuş bu
  3. lookedtheback

60-65k Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri, OEM mi? Toplama mı?

parçaları kafa ağrıtır gibi kaliteli markalar değiller cuma gününü beklesin bence ama çok bekleme bilgin olsun nvidiaya zam kapıda diyorlar
  4. lookedtheback

Yardım Kasa Fanı Tavsiyesii

beyler kasa fanlarım molex biraz kafa ağrıtıyor anakartım 4 pini destekliyor f/p fan arıyorum bir kaç fan denemiş olan varsa tavsiyede bulunabilir mi max bütçe 2k toptam 4 fan alacam düz olacak fanlar aklımda thermalright var ama deneyen felan varsa tavsiyede bulunursa sevinirim kasada 4060 ve...
  5. lookedtheback

🔥İndirim Arctic Xtender Vg ( Dikey Ekran Kartı Destekli ) ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 9.299 TL - 9.599 TL

kasanın fiyatından çok saçma sapan yorumlara sinir oldum. fikri var beyni yok denecek cinsten yorumlar var.
  6. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Segotep K6 Se 120 Mm İşlemci Soğutucu Intel 499 TL

işlemcin iyi almışken bilindik iyi bir marka al zaten uzun süre kullanırsın Thermalright yada Thermaltake
  7. lookedtheback

🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

hocam kupon kullanmadın mı iptal edip bi daha al istersen geçerli mi kontrol et önce ama
  8. lookedtheback

100.000 TL'ye Aldığım 2. El Sistem Hk. Yorumlarınız.

DEĞERLİ FİKRİN TEŞEKKÜRLER
  9. lookedtheback

zor knk diyelimki düştü denk gelmek çok zor havada kapıyorlar 2. elde temiz bulursan sıkı pazarlıkla belki çözersin ama dediğim gibi sende araştır zam haberleri var asus ve msi dan şaşmanı tavsiye etmem marka oldukları için değil güvenilir oldukları için diyorum bunu parçaların hepsi iyi ekran...
  10. lookedtheback

o zaman çok iyi knk güle güle kullan ama ekran kartı için bütçen az kalmış 60k 5080 için az kalıyor ama elini çabuk tut ekran kartlarına yakın zamanda zam gelecekmiş. diye haberler okudum.
  11. lookedtheback

iyi fiyat ama ne için kullanacağına göre değişir bu sistemin 5080 li hali dahil için konuşuyorum daha düşük bütçe ile oyunlarda benzer performansı alırsın ama iş içinse kaliteli parçalar gayet okey bence kısacası oyun için fp dengesi iyi değil ama iş için okey bence parçalar kaliteli ve uzun...
  12. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Gamebooster Km-11b Klavye Mouse 405 TL

bencede çok iyi fiyat ihtiyacı olan alsın. ben bu fiyata fazlada özelllik aranmamalı onu kastettim al geçlik bir klavye mouse başlangıç için iyi
  13. lookedtheback

dpi nın bi makarası yok ki en baba 3200 de kullanırsın zaten fps çiler 1600 yada 800 de kullanıyor
  14. lookedtheback

Öneri İntel İ5 12400f Den Hangi İşlemciye Yükseltme Yapmalıyım

ddr4 en iyi fp performans r 5600 diye biliyorum ama onun için ana kartada bi el atman gerekecek. senin işini aslında en iyi r7500f görürde maleseef ddr5 çok pahalı knk
  15. lookedtheback

klavyeninde bilgisi olmayabilir bundan
Geri