lookedtheback isimli üyenin son içerikleri

1. lookedtheback

🔥İndirim 24 Eylül A101 Gamepower Ekipmanları

bu markanın satış sonrası desteği nasıl var mı muhattap olan büyük markalarala arasında çok fazlada fiyat farkı yok. orta segment kulaklığı benzer fiyata alabiliyorsun razer black shark v2 vs gibi.
  2. lookedtheback

🔥İndirim 24 Eylül A101 Gamepower Ekipmanları

bu aralar full artı full reklam pompalıyorlar gamepower ın cuma geceleri satamayınca mecbur kaldılar
  3. lookedtheback

🔥İndirim Mera 10 Kg Tahılsız Somonlu Kedi Maması (4.950 TL)

10 kilo balık alın bu fiyat ne f*h*ş fiyatlar
  4. lookedtheback

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

BENİ BLACKSHARK V2 KANSER ETTİ ÇEKTİM BAKALIM BELKİ DAHA İYİDİR RAZERIN YAZILIMLARI İNSANI DELİRTİYOR.
  5. lookedtheback

🔥İndirim Vichy Dercos Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuanı 775 TL

İMKANI OLAN SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRMASI LAZIM BU DÖNEMDE HASTANE İŞLERİ YORUYOR İYİ BİR SİGORTA İLE KAFAN AĞRIMADAN İSTEDİĞİN GİBİ HASTANE SEÇİYORSUN İNŞLLAH LAZIM OLMAZ AMA LAZIM OLUNCADA İNSAN DEĞERİNİ ANLIYOR BENİ BÜYÜK MASRAFTAN KURTARMIŞTI ŞİRKET YAPMIŞTI SİGORTAYI BEDAVAYA AMELİYAT OLDUM
  6. lookedtheback

biraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal...
  7. lookedtheback

bu arada önce dermatoloğa gidin beyler bendede kepek proglemi vardı konozol diye bir şampuan var medikal onu kullanıyorum haftada 1-2 duruma göre çözüyor hemen kepek sadece saçımda olmuyordu yüzümde kaşımda oluyodu. BU BİR TAVSİYE DEĞİLDİR DOKTORA GÖRÜNMEDEN KULLANMAYIN LÜTFEN .
  8. lookedtheback

🔥İndirim (Paraf) Ryzen 5 7500f, RX 9070 XT, 6.400 MHZ, Sistem 70.791 TL + 6 Taksit!

SAKIN KAÇIRMAYIN KARDEŞLERİM BEDEVA NERDEYSE BU PİYASADA İHTİYACIN OLAN KAÇIRMASIN ÜZÜLMEZ
  9. lookedtheback

25 İnç 25g550b-B Ultragear™ G5, 300hz Fhd Oyun Monitörü 5.950 TL

harbi çok iyi bence bu fiyata kaçmaz denemedim ama aga lg ne kadar kötü olabilir ki top 1 yada top 2 panel üreticisi kalite konusunda. keşke monitör alırken karşıma çıksaydı üzdü
  10. lookedtheback

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

bu fiyata nitro vardı hatta daha ucuzdu fiyatlar şuan şaka gibi elinizde sizi idare edecek bir sisteminiz varsa almayın. ama ila alacaksanızda 9070xt şuan en mantıklı seçenek gibi f/p olarak
  11. lookedtheback

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d + Ddr5 6000 MHZ Ram 6000 MHZ’De Açılmıyor

nebi hocanın ram rehberine bak istersen. nebi akgün
  12. lookedtheback

🔥İndirim Fazeon F15 Lcd Ekranlı 750w Kasa - 4200 TL

inan bilmiyorum araştırman lazım. benim ki hayal elimde yok maalesef bu kasa
  13. lookedtheback

🔥İndirim Fazeon F15 Lcd Ekranlı 750w Kasa - 4200 TL

ZATEN ONDAN PAHALI KNK AMA ÇOK ŞIK KASA BİDE BU MARKANIN AŞIĞIYIM TOYOTA GİBİ
Geri