Merhaba, bir yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Razer BlackShark V2 (PlayStation Edition) kulaklık kullanıyorum ve şu an masaüstü bilgisayarımda Y-Splitter (ayırıcı) kablo ile bağlı.
Bu kulaklıkla birlikte gelen Razer 7.1 Surround Sound adlı ses yazılımını önceden...
bu playstation edition bendede var kutudan çıkmıyor. satıcı uyanıklık yapmış yazmamış. ben bimden almıştım laptopta bi sıkıntı yaşamadım masaüstüne geçene kadar ...
nasıl yani knk ben bu karşılaştırmayı 9070 xt nin en üst kartıyla yaptım bu teknoloji etkilemiyor o model şuan 44 k sana onu önermek istemedim giriş seviyesi iyi 9070 xt ler var 44k olunca kart uçmuyor %2-3 fark oluyor 31-32k ya güzel 9070 xt ler var ama ben almayacam iyi bir kartım var hali...
besler ama kendinde iyice araştır benim bildiğim kadarıyla sistem günceleme niyetim olmadığı için şuan öyle detaylı araştırmadım
nebi hoca işin piridir bak istersen
9070xt al keyfine bak bence eğer nvidianın cuda çekirdekleri ile işin yoksa oyun tarafında fiyatına göre çok iyi 9070xt nebi hoca yakın zamanda karşılaştırma yaptı oyun tarafı için
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ktc-h27e6-27-1ms-300hz-2k-qhd-fast-ips-gaming-monitor-10-399-tl-6-9-taksit.1237160/page-2#post-11189430
sıcak fırsatlarda böyle bir monitör var bak istersen 2k 300 hz
1781705997
bende önce bu arada 27 aldım sonra çok büyük geldi iade ettim 24,5 kullanıyorum...
valla kardeşim öncelikle 8 gb ram lazım sana bütçen yetiyorsa r5 5600 yetmiyor r5 5500 anakart olarak b550 olabilir pcıle 4,0. kasa ve psuyu giriş seviyesi bişi alcan bütçen biraz sınırlı 2. elde kovala bu parçaları sıfır fiyatlarınada bak biraz sabırlı olursan toparlarsın belki anakart ile...
hemen yetiyor birde yapay zekadan yardım al takıldığın yeri sor o yönlendiriyor programlar konusunda.
birde alışverişi elektronik devre kartları vs satan yerlerden yapabilirsin daha ucuza geliyor hepsi burada vs pahalı kendine 1esp32 adreslenebilir led 5v 2 amper bir adaptör pcye takma harici...
tv için çok zor ve maliyetli oluyor sadece esp32 yeterli olmuyor ama monitöre ben yaptım gayet güzel oluyor birazcık uğraş istiyor yalnız söyliyim.
birde hazır bir tane var uygun fiyata https://exemshop.com/collections/urunlerimiz/products/pc-ambilight ben kulanmadım geçen forumdan biri önerdi...