beyler kasa fanlarım molex biraz kafa ağrıtıyor anakartım 4 pini destekliyor f/p fan arıyorum bir kaç fan denemiş olan varsa tavsiyede bulunabilir mi max bütçe 2k toptam 4 fan alacam düz olacak fanlar aklımda thermalright var ama deneyen felan varsa tavsiyede bulunursa sevinirim kasada 4060 ve...
zor knk diyelimki düştü denk gelmek çok zor havada kapıyorlar 2. elde temiz bulursan sıkı pazarlıkla belki çözersin ama dediğim gibi sende araştır zam haberleri var asus ve msi dan şaşmanı tavsiye etmem marka oldukları için değil güvenilir oldukları için diyorum bunu parçaların hepsi iyi ekran...
o zaman çok iyi knk güle güle kullan ama ekran kartı için bütçen az kalmış 60k 5080 için az kalıyor ama elini çabuk tut ekran kartlarına yakın zamanda zam gelecekmiş. diye haberler okudum.
iyi fiyat ama ne için kullanacağına göre değişir bu sistemin 5080 li hali dahil için konuşuyorum daha düşük bütçe ile oyunlarda benzer performansı alırsın ama iş içinse kaliteli parçalar gayet okey bence kısacası oyun için fp dengesi iyi değil ama iş için okey bence parçalar kaliteli ve uzun...
ddr4 en iyi fp performans r 5600 diye biliyorum ama onun için ana kartada bi el atman gerekecek. senin işini aslında en iyi r7500f görürde maleseef ddr5 çok pahalı knk