bu markanın satış sonrası desteği nasıl var mı muhattap olan büyük markalarala arasında çok fazlada fiyat farkı yok. orta segment kulaklığı benzer fiyata alabiliyorsun razer black shark v2 vs gibi.
biraz takip etmek lazım birde sağlık ocağına gidersen sana onlar randevu ayarlıyabilir onların önceliği var aile hekimine git durumu anlat yardımcı olur. bu ara o özel hastene baya şüpheli o fiyatlara özelde bulamazsın çok daha pahalı diye biliyorum heleki nöröloji 500 e berber saç sakal...
bu arada önce dermatoloğa gidin beyler bendede kepek proglemi vardı konozol diye bir şampuan var medikal onu kullanıyorum haftada 1-2 duruma göre çözüyor hemen kepek sadece saçımda olmuyordu yüzümde kaşımda oluyodu. BU BİR TAVSİYE DEĞİLDİR DOKTORA GÖRÜNMEDEN KULLANMAYIN LÜTFEN .
harbi çok iyi bence bu fiyata kaçmaz denemedim ama aga lg ne kadar kötü olabilir ki top 1 yada top 2 panel üreticisi kalite konusunda. keşke monitör alırken karşıma çıksaydı üzdü
bu fiyata nitro vardı hatta daha ucuzdu fiyatlar şuan şaka gibi elinizde sizi idare edecek bir sisteminiz varsa almayın. ama ila alacaksanızda 9070xt şuan en mantıklı seçenek gibi f/p olarak