LoqumBey isimli üyenin son içerikleri

1. L

rDNA 2 yi beklemeli miyim ?

O zaman indirimde 5600xt yi kapıp sistemimi dizeceğim teşekkürler.
  2. L

rtx 3xxx serisi 2xxx serisinden pahallı olacaktır amacım onları almak değil fiyata yansır mı diye merak ediyorum
  3. L

Para biriktiriyorum ve her parçayı tek tek alacağım. Şuan indirim ile Sapphire Pulse RX 5600 xt yakalamaya çalışıyorum ve aldığım gibi kullanamayacağım . Sorum şu parça parça alacağım için ekran kartını sona saklayıp rtx 3xxx serisi yada rDNA 2 ile gelecek kartları mı beklemeliyim.
  4. L

BIOS içinde oynamalar

peki cevaplarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
  5. L

BIOS içinde oynamalar

Zaten ahı gitmiş vahı kalmış (para biriktiriyorum vakti gelince toplayacağım) voltaj sorununu nasıl çözebilirim?
  6. L

BIOS içinde oynamalar

Geforce 6100PM-m2 v2.0 bir anakartım ve AMD Athlon 64 X2 4800+ işlemcim var biliyorum artık ölüsü çıkmış bir sistem fakat daha değil .d 2gb ram vardı aynısından sipariş ettim 2gb ekledim 32bit bir sistemdi 64 bit yaptım her windows sürümünü denedim en iyisi win8.1 oldu (format atmaktan gına...
  7. L

Xeon3440 için anakart tavsiyesi

2 el Asus P7H55-M PRO buldum zaten. Öbür videolarda kullanılan Gigabyte H55-UD3H gibi anakartları 2.el olarak bulamıyorum kendi şehrimde
  8. L

Xeon3440 için anakart tavsiyesi

Xeon 3440 işlemci alacağım yakın bir zamanda fakat işlemci için anakart gerekiyor ve bir tane buldum Asus P7H55-M PRO bu anakartı overclock için kullanabilir miyim ? Aliexpress gibi sitelerden almak isterim(önerilen ve kullanılan anakartları) fakat hem güvenemiyorum hem çok geç geliyor ondan...
Geri