Lord jaxis isimli üyenin son içerikleri

1. Lord jaxis

Dostlar bu sistem alınır mı

28k fazla gibi geldi üstüne biraz daha para ekleyip ddr5 sistemlere bakmanı öneririm ekran kartıda 8gb versiyon tavsiye etmem
  2. Lord jaxis

Mousede ağırlık farkediyor mu?

Dengeleme şu anki sensde kal ve alış öbür türlü yeni mouse almanın ne mantığı kalıyor
  3. Lord jaxis

Birkaç aya yapmak istediğim setup iyi mi??

Scyrox al o zaman baya kaliteli iyi mouse ama blade y veya x alabilirsin ama stokları yok yada proları var onlarda pahalı stokta varmı bilmiyorum ama glorius ice öneririm
  4. Lord jaxis

11.sınıfta dershaneye gidilir mi?

her şey iradene bağlı eğer yapabileceksen internerten konuları öğren bir ton hoca ve video var çoğuda kaliteli hocalar. hem dersaneye vereceğin parayla baya bir kaliteli yayınlardan deneme falan alırsın dersaneye gitme yol derdi olmaz kafan rahat olur ama her şey iradene bağlı kendine...
  5. Lord jaxis

Birkaç aya yapmak istediğim setup iyi mi??

şimdi hocam bende aynı senin gibi düşündüm ilk başlarda fakat sonradan wraithden almak yerine glorius ice aldım çok memnunum speed mousepad 400 tl bişi mükemmel fiyata göre daha sonrasında controlde alırsın kalan parayla. ikinci olarak scyrox v8 baya iyi mouse fakat tutuş tarzı kendine özgü baya...
  6. Lord jaxis

Öneri Bu fiyata bu kalite fazla Gamenote Fuxi-H3 kulaklık

Ucuz kablosuz 7.1 kulaklık arayışında olanlar 2 senedir kullandığım bir kulaklık önericem size fiyatı aldığımdan daha ucuz şu an ve değeri bilinmiyor aktif olarak fps oyunları oynuyorum sesde kasıyorum hani performansı fiyatına göre çok iyi şarzı çok uzun gidiyor mikrofonu tak çıkar ve ortalama...
  7. Lord jaxis

11.sınıfta dershaneye gidilir mi?

Hedefine göre değişir hedefin ne
  8. Lord jaxis

Mousede ağırlık farkediyor mu?

Hocam ilk başta garipsersin ama aynı sensde kal daha rahat flick atacaksın ama kas hafızası diye bir şey var örneğin a bölgesi 2 metre uzakta b bölgesi 1 sen önceden mousa uguladığın kuvvetle b bölgesine gidecekken bu mousela a bölgesine gideceksin rakamları önemseme temel mantık bu ama daha iyi...
Geri