hocam o psu saatli bomba gibi yeni aldığınız parçaların olduğu sisteme onu takmak yerine parayı denize atın daha iyi. anakarttan,işlemci ve ekran kartından biraz kısıp kesinlikle psu alın
1731714387
fanın markası ne ayrıca ?
Hocam pcye format attım ve bir anda şarj olmamaya başladı. Ardından Windows düzgün yüklenmemiş gibi duruyor diye bir hata çıktı. Nasıl yapacağım yardım edin
Hocam 1 aydır tatildeydim internetsiz birşeyler indirmek için 1 aylık ücretsiz prime üyeliği aldım yani primeda 1 adet film bile yok izleyecek
1723996667
Merhaba arkadaşlar okul açıldığında zaman geçirmek için hangisini kullansam emin olamadım. Netflix deki çoğu içeriği izledim. Sizin tavsiyeniz nedir ? Lütfen illegal siteleri söyleyip konuyu kirletmeyin. Netflixe yeni gelen içerikleri ve Disney plus taki içerikleri bilmediğim için konuyu...
Hocam hafif bir darboğaz var ondan kaynaklı olabilir.
1721757824
Bios güncel mi ? Driverlar yüklü mü ? Temizlikleri yapıldı mı gibi basit sorular sormayacağım yapmışsınızdır diye düşünüyorum yapmadıysanız kontrol edin.
Merhaba arkadaşlar oyun ağırlıklı kullanacağım. Laptoplardan pek anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca taksit seçenekleride olsa iyi olur. Şimididen teşekkürler.