lordGY isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Aynı internetten 3 tane gözükmesi?

hocam katılalı 5 ay olmuş 5 ayda 6k mesaj nasıl yazdınız acaba merak ettim :)
  2. L

Yeni Oyunum Steam'de

iyi oyuna benziyor hocam başarılar.
  3. L

Patriot ram alınır mı?

Corsair Vengeance RGB RS CMG32GX4M2E3200C16 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BBK2/32 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe...
  4. L

İnternet bağlantı sorunu

altyapısal bir sıkıntı olabilir mi acaba ?
  5. L

Monitör seçmemde yardımcı olabilirmisiniz

kesinlikle MAG 256F
  6. L

Sistemimi yükseltmek istiyorum öneri/tavsiye

bütçe ne kadar ?
  7. L

Sistemimi yükseltmek istiyorum öneri/tavsiye

hocam o psu saatli bomba gibi yeni aldığınız parçaların olduğu sisteme onu takmak yerine parayı denize atın daha iyi. anakarttan,işlemci ve ekran kartından biraz kısıp kesinlikle psu alın 1731714387 fanın markası ne ayrıca ?
  8. L

Laptop şarj olmuyor.

Hocam PC hiç şarj olmuyor açılıyor 15 sn sonra geri kapanıyor çıldıracağım bir anda nooldu böyle
  9. L

Laptop şarj olmuyor.

Hocam pcye format attım ve bir anda şarj olmamaya başladı. Ardından Windows düzgün yüklenmemiş gibi duruyor diye bir hata çıktı. Nasıl yapacağım yardım edin
  10. L

Barkod okuyucu uygulama

Merhaba arkadaşlae dükkandaki malzemelerin fiyatlarını öğrenmek için kullanacağım ürünlerin fiyatlarını gösteren bi uygulama varmıdır ?
  11. L

Disney plus VS netflix

Hocam 1 aydır tatildeydim internetsiz birşeyler indirmek için 1 aylık ücretsiz prime üyeliği aldım yani primeda 1 adet film bile yok izleyecek 1723996667
  12. L

Disney plus VS netflix

Merhaba arkadaşlar okul açıldığında zaman geçirmek için hangisini kullansam emin olamadım. Netflix deki çoğu içeriği izledim. Sizin tavsiyeniz nedir ? Lütfen illegal siteleri söyleyip konuyu kirletmeyin. Netflixe yeni gelen içerikleri ve Disney plus taki içerikleri bilmediğim için konuyu...
  13. L

25K oyun için laptop önerisi

Çok sağolun Bunu alacağım galiba
  14. L

FPS Drop sorunu valorant

Hocam hafif bir darboğaz var ondan kaynaklı olabilir. 1721757824 Bios güncel mi ? Driverlar yüklü mü ? Temizlikleri yapıldı mı gibi basit sorular sormayacağım yapmışsınızdır diye düşünüyorum yapmadıysanız kontrol edin.
  15. L

25K oyun için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar oyun ağırlıklı kullanacağım. Laptoplardan pek anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca taksit seçenekleride olsa iyi olur. Şimididen teşekkürler.
Geri