lordmy01 isimli üyenin son içerikleri

1. L

10-12k bandında monitör almayı düşünüyorum yardım

Çok teşekkür ederim çok sağ olun efsane duruyor görseller siz yönlendirmeseniz Asus alıyordum bu çok iyi oldu konuşmamız emeğinize sağlık.
  2. L

Hocam çok sordum biliyorum ama hem öğrenmek adına hem kafama takıldı 250nit biraz OLED ekran için düşük değil mi G65B'de bu 400nit. Oyunlarda vs bir sorun yaratır mı bu sizce.
  3. L

Şu şekilde diyor kontrol ettim ancak bitmiş. :( Tam bir fırsat ürünü gibi duruyor çok hypelandım umarım indirim bitmeden stok gelir de alırım. +++ Ürüne girince stok görünüyor hemen alıyorum. Çok teşekkürler.
  4. L

Stok bitmiş hocam geldiği gibi hemen alacağım emeğinize sağlık yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim.
  5. L

G6 OLED alacağım gibi tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak sizin dediğiniz fiyata bulamadım link vs elinizde mevcut mu acaba
  6. L

Yorumlarınız için teşekkür ederim çok sağ olun tek tek açıkladınız. Asus'tan vazgeçtim. 4k çok ihtiyacım yok ama geleceğe yönelik 4k mı alsam G65b mi alsam kararsız kaldım açıkcası. Çok sordum size ama son olarak bunu sormak istiyorum. 2K WQHD G65b Odyssey VA Panel 10.500 TL'ye mi yoksa 4K UHD...
  7. L

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ayrıca 27" Odyssey G7 4K 144 Hz Gaming Monitör 13.800 TL'ye buldum IPS panel 4KUH bu nasıl sizce değer mi?
  8. L

Bir şey daha sormak istiyorum. Ben oyunların yanında yazılım üzerine de çalışıyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. G65B'de şu sorunu yaşar mıyım...
  9. L

Daha önce hiç VA panel kullanmadım önerir misiniz VA paneli? Fiyatı eğitim indirimiyle çok iyi ancak VA beni biraz düşündürdü.
  10. L

RPG, strateji oyunlarını daha fazla oynuyorum çok fps tarafında yokum. Bannerlord Civ6 vs çok oynuyorum.
  11. L

Bir çok araştırma yaptım en çok tutulan model bu görünüyor: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#odeme-secenekleri Bunun yanında bir kaç monitör daha buldum linkleri şu şekilde...
  12. L

ACİL MEDIAMARKTTAYIM KARARSIZ KALDIM

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_legion-5-pro-ryzen-7-5800h-32gb-ram-1-tb-ssd-8gb-rtx-3070-16-w11-gaming-laptop-82jq00gmtx-1222205.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.38.5 Arkadaşlar mediamarkttayim ve az sonra...
  13. L

Laptop önerisi kafam karıştı arkadaşlar bütçe 40k (Yarın alacağım kafam karışık)

Max P de mi hocam ben tam onu anlayamadım. Bir de 15.6 ve 17.3 arasındayım açıkcası 15.6 inch çok mu küçük olur oyun vs için 1672082176 17.3 inch olması beni çekiyor ama kasa plastik korkutuyor açıkcası
  14. L

Laptop önerisi kafam karıştı arkadaşlar bütçe 40k (Yarın alacağım kafam karışık)

Arkadaşlar merhaba. Bir yanım monster almam taraftarı bir yanım asus. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinize açığım. Yarın alacağım kafam aşırı karıştı. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-5-6/...
  15. L

Windows 10 mu Windows 11 mi?

Oyun performansında sorun yaşar mıyım acaba ?
Geri