LordOfLies isimli üyenin son içerikleri

1. LordOfLies

Yardım Ddr5 Anakart Tavsiyesi

Hocam benim tavsiyem ki bende 2011 den beri sistem toplarım Anakartı ve ekran kartını sağlam al geri kalan bileşenler değşir. Şu an Ram krizinden dolayı ramler için aynısını söyleyemeyeceğim ama. Yorumlarda bir arkadaş MSI önermiyorum demiş, 10 yıl total MSI anakart kullandım hiçbir şikayet...
  2. LordOfLies

Yardım Ddr5 Anakart Tavsiyesi

Hocam eğer düşük bir sistemde kullanacaksanız büyük güçlü bir anakarta ihtiyacınız yok. VRM beslkemeleri kuvvetli bir kartta gerekmez.Ekran kartınız ney? Daha sonra anakartı sabit tutup sistemi güncelleyecek misiniz? USB Port sayısı sizin için önemli mi?USB 3.1 desteği istiyor musunuz? USB 4.0...
  3. LordOfLies

Hangi OLED Alınmalı ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09CD3G35R/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Tandem Woled Gen2, Burn in koruması kendiliğniden var belirli bir süre üstü kullanımda otomatik bakım yapıyor Yakınlık sensörü var sen ekran başından kalktığın anda kapanıyor windowsu veklemeden 32.000...
  4. LordOfLies

Öneri Am5 Sistemim İçin Kasa ve Psu Önerisi

Nebi üstadın tablosu : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/edit?gid=1719706335#gid=1719706335 MSI PSU larına da bakmamıştım. ama teşekkür ederim hocam. Kasanın beyaz modeli varsa bakacağım teşekkür ediyorum 1786884588 Çok güzel duruyor gerçekten...
  5. LordOfLies

RPM değerleri biraz düşük gibi geldi120mm fan için. Ama bir düşünüp bakcağım öneriniz için teşekkür ederim
  6. LordOfLies

Hocam 2029 AM6 gelecek. AM6 ve ilerde 7070 ti vs gibi düşünerek ileriye yönelik PSU alıyorum. Ek olarak PSU ların 40-50% kapasitede çalışırken maksimum verimle ısınmadan çalışır. 300W Gpu var 105w r9 9700x Sistem bileşenleri fanlar vs derken 1000w geleceğe yönelik yatırım gibi geliyor. Ama...
  7. LordOfLies

Beğenmedim desem yalan olur biraz daha araştıracağım. Teşekkür ederim
  8. LordOfLies

Arkadaşlar Merhaba. AM5 sistemimi bitirdim bitireceğim. Sadece Kasa PSU seçimi kaldı. Aşağıdaki parçalar alındı veya yolda siparişte; Anakart : MSI B850 Gamin Plus WiFi6e İşlemci : Amd Ryzen 9 9700X Ram : Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 Ekran kartı: MSI Nvdia Geforce RTX 5070...
  9. LordOfLies

Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

50.000 tl ye hepsiburada da mevcut Sapphire Nitro plus modeli. Birkaç gün önce şu fiyata inmişti ama AMD 10%, Nvdia 20% GPU lara zam yaptı 5070 TI'ın MSRP si 750 USD olsa da GDDR7 RAM kirizi ile 850 olmuştu Fiyat peformans üst segment modelleri gaming trio tuf gibi 990 USD di onlar şu an 1200...
  10. LordOfLies

Anakart Secimi Sifirdan Kasa İcin

B850 Gaming Plus WiFi6e hb linki attım ama ben bu ürünü 8.999 a almıştım trendyoldan. B850 çok güzel bir chipset dün ağustos kampanyaları vardır. İşlemci olarak ben 5070TI alacağım için 9700x almıştım 12000 e kullanacağınız grafik kartını bilmiyorum. 9800X3D destekler bu kartlar ama daha iyi güç...
  11. LordOfLies

Razer Kraken Te 2'den Hangi Kulaklığa Geçmeliyim ?

10 yılı aşkındır Razer kulaklık kullanıyorum. Kraken 7.1 kullandım sonra Nari Ultimate aldım daha sonra BlackShark V2 aldım 2 yıl kullandım v2'yi ürün kırıldı amazon'a gönderdim değişim yaptılar blackshark v2 2023 e geçtim. Çok memnunum ilk v2den de memnundum bir plastik braket'i o zaman çinden...
Geri