lorial isimli üyenin son içerikleri

1. lorial

47k ya kadar pc toplama önerisi

saçma gelebilir ama oyuna giriyorum ekran kartı kullanımı yüzde 20 15 fps alıyorum esc tuşuna bastığımda ekran kartı çalışma yüzdesi doksana çıkıyor ve 150 fps almaya başlıyorum spiderman giriyorum sürekli olarak hata yiyorum. profilime bakarsan açtığım konu da yazmıştım hatalar azaldı ancak bitmedi
  2. lorial

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

ya varya sepete ekledim sepetten alım ekranına gelemediö
  3. lorial

bu gün last of us oynarken yine hata ile karşılaştım .d benim görüşüm bu yönde senin yerinde olsam 5060 alırdım karar senin
  4. lorial

sen rekabetçi oyunlar gireceksin anladığım kadarıyla. 1080p için 8gb seni üzmez. Ben 9060 xt 16 gb modelini aldım hiç memnun kalmadım şuan hatalar azalmış olsa da 3 4 ay öncesinde hatadan oyun oynayamıyordum nerdeyse. 1080p de 5060 la da rahatça hikayeli oynarsın
  5. lorial

ben 9060 xt önermiyorum fazla olsun nvidia olsun
  6. lorial

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

ben kullanıyorum her türlü aşağıya iner sıkıntı yok bu fiyata kaçırmayın ben 1 2 ay önce 1300 liraya almıştım gayet uygun
  7. lorial

3000 - 4000 TL arası ayakkabı önerisi

Öncelikle iyi günler yazın dışarıda gezmek için ayakkabı alacağım bütçem 3000 ila 4000 tl arasında. Tabi daha ucuza daha iyisi varsa o da olur marka new balance, nike, adidas puma düşünüyorum ama farklı markalarada açığımi. siyah bir ayakkabım var beyaz olursa daha iyi olur
  8. lorial

9060 XT Ekran kartında devamlı olarak hata

hatalar azaldı ancak hala devam ediyo ddu falan uğraşmadım valla yalan yok. dediğim gibi aynı sorunlar devam ediyor sadece biraz azaldı
  9. lorial

Rocket league de paket satın alma

direk pakettekiler mi geliyor
  10. lorial

Rocket league de paket satın alma

Öncelikle iyi günler rocket league de 2000 kredilik paketi 211 liraya alıcaktım ama 2500 kredilik pakette 211 lira. Benim sorum ben 2500 kredilik paketi alsam bana direkt olarak paketteki ürünler mi gelicek yoksa jeton bakiyemmi artıcak
  11. lorial

🔥İndirim EPİC KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

gta 5 alınır mı? 500 liraya düşmüş
  12. lorial

Epic games kış indirimlerinden mafia alınır mı?

mafia 1 al geç remake hali ile çok iyi oyun 2 oturuşta bitirmiştim. Daha sonra mafia 2 yükledim ama sarmadı eski oyun grafikleri vs. kötü mafia 3 te var ama onu oynamadım bilmiyorum. Benimn tavsiyem mafia 1 ve rdr 2
  13. lorial

Şu an kart default ayarlarda, hiçbir şeye dokunmadım; 1–2 gün böyle kullanıp bakacağım, devam ederse DDU ile baştan kurarım.
  14. lorial

driver yüklendi sayılır, 1 2 gün devam edicem bakıcam sorunlar devam ederse baştan ddu kurarım.
  15. lorial

benim demek istediğim servise yollarsam sıkıntı yaşayacağım en az 20 günde bana geri gelicek. ekran kartı: amd 9060xt 16gb powercolor
Geri