Arkadaşlar bu ürün Pc-Klavye ve Masa temizliği için almayı düşünüyorum. Sizce tozları alır mı masayı klavyeyi temiz tutar mı ? Masam sürekli toz oluyor. Islak mendil veya bezlerle silmesi çok fazla kablo olduğu için zorluyor...
DOCP açıkken ram frekansı seçtirmiyor. Kapatıp MHZ yi 6200e çektim. Voltaj gibi ayarların hepsi otomatik. Şu an 30 dakikadır oyundayım bir mavi ekran vermedi
Pc daha 2 günlük. PSU Asus Rog Strix 850 Gold +
Msi Gaming X Trio 4070 ti
Ryzen9 7900X işlemci
Asus TUF X-670E-Plus Anakart
6400 MHZ DDR5 Trident Z Ram 16X2
DOC Ayarını kapattığımda Ram MHX 4800'e düşüyor ve mavi ekran almıyorum. Ama DOC açıkken bir süre sonra 20-30 dakika sonra Kernel - 41...
BIOS'tan ne yazık ki kontrol edilebilir bir yer yokmuş. Ama gerek de yok gibi. Diğer bir sorun ram'lerimi 6400 MHZ olmasına rağmen 4800'de kullanmama izin veriyor. DOCP açıp 6400'e çekince hiçbir oyuna giremiyorum direkt crash pc res atıyor
Arkadaşlar burdaki ayarlar nasıl olmalı ? Sıvı soğutmanın ayarlarını sürekli burdan elle mi ayarlamam gerek ? Burdan sessiz moda almadığım sürece sesli çalışıyor. Boşta 1362 rpm ile çalışması pek normal değil gibi. Bu uygulamayı tamamen silmeli miyim ?