Oled’in yanma sorunu beni şüphelendiriyor. Ekran kalitesinden ziyade renk doğruluğu önceliğim. 8 saat adobe lightroomun başından kalkmıyorum sorun yaratabilir
Fotoğrafçıyım ve yoğunlukla fotoğraf editliyorum. Arasıra video da çalışıyorum. Hangi ürünü almam mantıklı olur başka alternatifler var mı? 27 alsam daha mı makul olur ? Bu kadar para verdikten sonra 120hz kullanmak istiyorum öyle bir etken de var.
Bt üzerinden 1k verebildiğini test edebildin mi? Sesi boşverip sipariş vericem muhtemelen cünkü diğer modeller inanılmaz çirkin ve pahalı logi vb. Ben dümdüz hafif mouse istiyorum. Sessiz de olsa tadından yenmez ama ilginç bir şekilde hiç yok. Kıtlık var bu kategoride.
Aslında A9 Plus gibi olup sessiz olabilse düşünmeden alıcam. Sıfır ses değil de tak tak olsun istemiyorum.
1755040253
Ya şöyle bir durum var logitechler falan. Genelde 125hz falan. Bluetoothla 1000 görsün yeter. Öldürmesin de diriltmesin de. Çünkğ magic mouse denedim resmen kasıyordu mouse...
Magic Mouse kullandım ve elim alışmadı, iade edeceğim.
Logitech XM serisini önermeyin. Kaba ve ağır. Aynı zamanda BT’da bağlantı kopmaları çok oluyormuş.
Bütçe 3000’e kadar gidebilir.
Crucial P3 2TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD (3500-3000 MB/s) CT2000P3SSD8
https://app.hb.biz/JuMoRERHtfEe
Buna ne diyorsun
Dediğinizi anlıyorum da bu saatten sonra windows tarafında kullanacağımı sanmıyorum boşa bir harcama olacak gibi.
Dram yokmuş pardon
kullanım senaryom genelde edit vb gibi şeyler olacak o yüzden dramden devam edelim. O zaman en f/p dramli ssdyi paylaşabilirseniz sevinirim. Pcie3 veya 4 farketmez.
Burada kriter macbook pronun maksimum 3000 civarlarını görmesi o yüzden tam verim alabilmek için hem o hızlarda olsun hem pcie 3.0 olsun hem de dram olsun ki f/p oranı artsın. Burada dramin tam olarak bana ne katacağını bilmiyorum sistemi ona kurmayacağım. Uygulamaları ve iş akışımı acasis ten...