Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi benim bilgisayarin kasası çok eski ve ön USB ler çalışmıyor maalesef format atarken yeni Windowsu kurmak için...
Hocam hemen Windows kurulumu yapmak istemiyorum önce tüm testlerini yapıp sonra kullanmak istiyorum HDD de Windows kurulu SSD nin 2 bağlantısı yapıp...
Ben olsam yeni sata kablosu alırdım da sata kablosu yeni pc aldıysan anakart kutusunda oluyor diye biliyorum ben bende 2 tane gelmişti bende çok eski bi...
Eski sata kablosunu ilk önce HDD de denesem bir sorun olur mu ? Yani demek istediğim eğer bozabilecekse filan HDD yi bozsun en azından öyle test etsem bir...
Arkadaşlar merhaba bu gün yeni SSD aldımda eski Bilgisayarım daki sata kablosunu kullanmayı düşünüyorum fakat sata kaç olduğunu da bilmiyorum sata 2 ile...
Merhaba :) sistemimin son durumu Ryzen 3 3100 16gb ram 3200mhz GTX 1060 6gb ve bu gün aldığım WD green 240gb SSD + 300gb HDD vay be sizde yazınca bir anda...
arkadaşlar merhaba uzun bir süreden sonra hdd den ssd ye geçicem 1-2 ay önce filan bitane ssd sipariş etmiştim fakat bazı nedenlerden dolayı iptal etmiştim...