bilemiyorum dostum artık yapan kişi masraftan kaçmışsa yapmış olabilir denemekte fayda var söylediklerimi kontrol kalemi ilede bakabilirsin kasanın demir...
benim babam 30 yıllık elektirikçi. aynı şekilde üçlünün içindede 3 adet kablo görürsen topraklama vardır demektir eski evlerin mutfaklarında olur sadece...
Anladım teşeklürler
1737945565
Bişi sorucam priz topraklı olup işte üçlü de topraklama olmasa yine elektirk çarparmı ve üçlüde nasıl anlayacağım topraklama...
hayır. her ikisindede tporaklama olması gerek eğer yapabiliyosan şarterleri indir prizi sök eğer 3 tane kablo görürsen ve 3 ü de bağlıysa prizde topraklama...
Şöyle de yapabilirsiniz,
Bilgisayarın bulundugu odada topraklama yoktu, belki ele çarpmıyordu ama böyle kulak gibi yüz gibi yerlere deyersen kasanın metal...
kankam sanırım evinde topraklama olmayabilir aynı sorunu bende yaşadım odamdaki priz ile kullanınca pc yi kasada elektirik oluyor ve çarpıyor aynı zamanda...
Çok sağolun hocam. PSU kasa ile beraber geldi ama işimi şimdilik görür. Kablo siparişi vereceğim beyaz siyah detayları ile bembeyazdan daha iyi duracak gibi...
valla hocam kuzenimde mesh olan bir tane vardı marka gamebooster mı ne öyle bir şey onun hava akışı bile bunun kadar iyi değildi aslında ben hem ucuz hemde...
biz baktığımızda önden havayı içeriye iyi veriyordu egzoz fanda dışarıya iyi veriyordu zaten argb led şeritin ortasına baktığınızda hava alan küçük bir yer...
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-x-force-dkchxforce-rgb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,723876503.html
bütçen çok kısıtlıysa bunu...