Arkadaşlar merhaba eski bir gigabayte 420 watt PSUm var yanlış değilsem 12v dan 336 watt veriyor sadece 6 pin güç girişi ekran kartı için önerilere açığım
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 3.000 tl ye kulaklık arıyorum yalnız Bluetoothlu olması şart telefondan oyun oynayıp yayın açacağım mikrofonu da iyi olsa güzel olur 3500 civarına falan da zorlayabilirim.
Not: aklımda fuxi H7 var ama bir çok kişi memnun bir çoğu da memnun değil ve...
Hocam teşekkürler ama bu modeli sanki daha önce duymuştum yanlış duymuşta olabilirim şekli şemali benimde hoşuma gidiyor açıkçası ama bunların kırılma sorunları oluyormuş ortadan ikiye çatlıyor diyenler falan vardı sanki her neyse onun dışında birde dediğim gibi telefon ile kullanacağım...
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 2.000 tl civarı ses maliyesi ve mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum Bluetoothlu olması şart çünkü telefondan yayın açıp oyun oynuyorum bu yüzden buna göre öneri yaparsanız sevinirim tüm kulaklıklar modellerine açığım kafa üstü kulak içi...
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı
Not: bu arada YURTDIŞI alacağım