Lorx61 isimli üyenin son içerikleri

1. Lorx61

Öneri 400 Watt Psu Ekran Kartı Önerisi

eyvallah hocam mantıklı dediğiniz
  2. Lorx61

hocam canımı Xeon çektirdiniz ya
  3. Lorx61

vay be :D hocam X3470 de oc var mıydı benim sistemdeki anakart HP nin oem anakartı oc olur mu acaba
  4. Lorx61

hocam sorun bende belirtmeyi unutmuşum İ5 3. nesil var :D
  5. Lorx61

anladım hocam sağolasın teşekkürler
  6. Lorx61

Hocam şuan i5 3. Nesil var İ7 takacağım tik tok live stüdyo için kullanıyorum 1779057941 İdareten hocam
  7. Lorx61

Arkadaşlar merhaba eski bir gigabayte 420 watt PSUm var yanlış değilsem 12v dan 336 watt veriyor sadece 6 pin güç girişi ekran kartı için önerilere açığım
  8. Lorx61

Tamperli Cam'ın Vidası

Hocam bunu bu şekilde Google lense taratsanız internette çıkar diye tahmin ediyorum
  9. Lorx61

Öneri 3.000 Tl Ye Kulaklık Önerisi

Hocam mikrofon olarak iyi değilmiş ya
  10. Lorx61

Öneri 3.000 Tl Ye Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 3.000 tl ye kulaklık arıyorum yalnız Bluetoothlu olması şart telefondan oyun oynayıp yayın açacağım mikrofonu da iyi olsa güzel olur 3500 civarına falan da zorlayabilirim. Not: aklımda fuxi H7 var ama bir çok kişi memnun bir çoğu da memnun değil ve...
  11. Lorx61

Öneri 2.000 Tl Civarı Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Hocam teşekkürler ama bu modeli sanki daha önce duymuştum yanlış duymuşta olabilirim şekli şemali benimde hoşuma gidiyor açıkçası ama bunların kırılma sorunları oluyormuş ortadan ikiye çatlıyor diyenler falan vardı sanki her neyse onun dışında birde dediğim gibi telefon ile kullanacağım...
  12. Lorx61

Öneri 2.000 Tl Civarı Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 2.000 tl civarı ses maliyesi ve mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum Bluetoothlu olması şart çünkü telefondan yayın açıp oyun oynuyorum bu yüzden buna göre öneri yaparsanız sevinirim tüm kulaklıklar modellerine açığım kafa üstü kulak içi...
  13. Lorx61

Öneri DeepCool LE 500 Alınır mı

Arkadaşlar selam başlıktan yazdığım gibi DeepCool le 500 alınır 1500 tl ye kutulu buldum
  14. Lorx61

IOS IPhone 14 Pro PUBG Oynamak için alınır mı

Hocam 27.500 e buldum 14 pro Max temiz
  15. Lorx61

IOS IPhone 14 Pro PUBG Oynamak için alınır mı

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pubg için telefon alacağım sadece İOS cihaz düşünüyorum aynı zamanda YouTube ve diğer platformlarda yayın açacağım ne diyorsunuz ? 14 pro alınır mı Not: bu arada YURTDIŞI alacağım
Geri