lorzor isimli üyenin son içerikleri

1. L

20.000 TL laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar bir laptop ihtiyacımız var. Bu laptopla ödevleri ve sunumları yapacağım ayrıca beni 5-10 yıl götürsün diyorum çünkü çok kullanmayacağım laptopu, oyun bilgisayarı istemiyorum ve FreeDOS bir laptop istiyorum. Bütçem 20K-25K maksimum ve ama önerileriniz maksimum fiyattan olmak...
  2. L

Ekran kartının fanı dönmüyor ekran uyku moduna geçiyor

Herkese iyi forumlar kardeşimin masaüstü bir bilgisayarı var ve 4-5 ay boyunca bilgisayarı hiç açmadı aradan geçen süre sonra açmaya çalıştığında ekranın gelmediğini söyledi ben kasaya baktığımda ekran kartının üzerinde ASUS logosunda ışık var ancak fanı dönmüyor. Aklıma ilk önce ekran kartının...
  3. L

YouTube kazancımı Bağkurlu olmadan nasıl alırım?

Bildiğiniz gibi YouTube kazançlarını almak için muafiyet belgesi gerekiyor ve hesaba yatan paranın %15lik kısmı vergi olarak alınıyor ancak işin içine bağkur da giriyor ben üniversite okuyorum ve aileme bağlı olarak sigortalıyım YouTubeden de çok bir kazancım olmayacağı için bağkur işine...
  4. L

Getmobilden yenilenmiş telefon alınır mı?

Merhaba ben taksitle telefon almak istiyorum bu yüzden Getmobil'i buldum yenilenmiş iPhone 14 Pro almak istiyorum. Mükemmel derecesinde alacağım sizce almak mantıklı mı aranızda alan var mı ve alan varsa bir sorun yaşadı mı ayrıca alacağım cihazın değişen parçalarını Getmobil'den görebilir miyim...
  5. L

RTX 4050 Laptop Sürekli Takılıyor

Herkese iyi sosyaller. Benim bir laptopum var bence ben bu laptoptan yeteri kadar verim alamıyorum gibi. Çok oyun oynamıyorum ama günlük kullanımda bile takılıyor ayarlara falan girdiğimde sayfayı yenilemek için bile bir süre bekletiyor ayrıca görev çubuğu otomatik gizleme açık onda bile...
  6. L

Çözüldü✓ Laptopda ekran gelmiyor

Herkese iyi forumlar arkadaşlar Monster Abra A5 cihazım sabahtan beri şarjda şimdi ise çalıştırma tuşuna basıldığında ekran gelmiyor ama laptop çalışıyor ne yapmam gerekiyor herkese teşekkür ediyorum şimdiden
  7. L

Bilgisayar uygulaması için java mı C# mı ?

herkese merhabalar ben bir uygulama yapmak istiyorum ve tabi ki yapacağım uygulama da matematiksel terimler fazlasıyla olacak haliyle uygulama yapmak için bir dil seçmem gerekiyor ve seçeceğim dilde kendimi de geliştirmem lazım. mezun olunca iş olanağı daha çok olan bir dilde detaylı şekilde...
  8. L

Java vs C# dillerinden hangisi seçilmeli

Herkese iyi sosyaller ben bir PC uygulaması yapmak istiyorum ve bu uygulamayı yapmak için hangi yazılım dilini seçmenin mantıklı olacağını bilmiyorum. Yapazağım projeyi özgeçmişime eklemek istiyorum ve ileride çalışma potansiyeli yüksek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu düşünce beni iki dile...
  9. L

1500 TL bluetooth klavye önerisi

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere bir klavye arıyorum. Klavyeyi kütüphanede kullanacağım için sessiz olmasını istiyorum aynı zamanda yarım klavye şeklinde olmasını istiyorum bildiğiniz önerebileceğiniz bir klavye var mı. Şimdiden teşekkür ederim
  10. L

1000 TL klavye önerisi

Herkese merhaba. Ben bir klavye almak istiyorum laptopla beraber kullanmak için yarım klavyeler oluyor (ismini yanlış biliyor olabilirim) sayı kısmı olmayanlardan, alacağım klavyenin sessiz olmasını istiyorum bildiğiniz önereceğiniz bir klavye var mı Şimdiden teşekkür ederim.
  11. L

15K-17K Laptop önerisi

Öncelikle herkese iyi günler. Başlıkta gördüğünüz gibi bir arkadaşıma laptop alacağız, üniversite için ödevlerini yapması lazım ayrıca arada sırada oyun da oynamak istiyor sizlerin bir önerisi var mıdır? FreeDOS bir sistem önerirseniz çok iyi olur şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
  12. L

Bu ağa bağlanılamıyor hatası

Öncelikle merhaba geçenlerde yeni bir laptop aldım ve win11 yükledim evdeyken wifi bağlanabiliyor ve bir sorun yaşamıyordum fakat üniversiteye gelince işler değişti üniversitenin internetine bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamiyor hatası alıyorum bu konu hakkında fikri veya çözümü olan var...
  13. L

HP victus vs Asus tuf

Aga bu başlık iyice karıştı özetle hangi laptopu almalıyım siz olsanız 30k bütçe ile ne alırsınız
  14. L

HP victus vs Asus tuf

Link var mı hocam
  15. L

Asus Tuf a15 alınır mı ?

Tamamdır hocam sağolun
Geri