los_anqeles isimli üyenin son içerikleri

1. L

Windows 11 25h2 hakkında

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı 1 x Team T-Force Vulcan...
  2. L

Windows 11 25h2 hakkında

kasa kanka
  3. L

Windows 11 25h2 hakkında

kanka 24h2 kurdum şimdi güncelleştirmeleri nasıl kapatabilirim
  4. L

Windows 11 24h2 güncellemeleri kapatmak

dostlarım windows 11 24h2 ye geçtim güncellemeleri nasıl kapatabilirm acaba bilgisi olan varmı
  5. L

Windows 11 25h2 hakkında

tmm kanka indiriyorum buldum ıso bi temiz kurulum yapıcam bakalım inş düzelir güncellemelri kapatıyım değilmi
  6. L

Windows 11 25h2 hakkında

anladım peki geçeceğim mecburen bana link atarmısın sıfır ıso indiriyim 24h2 temiz kurulum yapıyım
  7. L

Windows 11 25h2 hakkında

kanka bende 25h2 geçtim sıfır ıso indirdim temiz kurulum yaptım ama forzada ve şimdide pes 2026 böle bişiyle karşılaşıyorum 24h2 çok iyiydi forzada çalışıyordu geçiyimmi ne dersin
  8. L

Windows 11 25h2 hakkında

arkadaşalr bana acil yardım edin ltfen pes 2026 oyuna giriyor 5 saniye sonra oyundan atıyor driverlar güncel ekran kartı güncel ekran kartını söktüm taktım gene olmadı oyunun dosyalarını dogruladım gene olmadı oyunu silbaştan yükledim gene olmadı ltfen yardım edin yoksa bu 25h2 denmi...
  9. L

Efootbal 2026 lisans yaması arıyorum

arkadaşlar benim oyunum lisanssız lisans yaması varsa atarmısnız
  10. L

Bu koltuğu aldım sizce iyi mi?

çook tşk ederim en güzeli senin olsun
  11. L

Bu koltuğu aldım sizce iyi mi?

dostlarım dün gece indirime girmiş bu koltuğu aldım sizce nasıl güzelmi...
  12. L

Desteklenmeyen ekran kartı tespit edildi hatası

sürücüyü yeniden kurıyım bi deniyim bakıyım
  13. L

sürücüm güncel ama chipset güncel değil anakartın sitesinde var ama indirip güncellemedim sıkıntı olurmu ondanmıdır acaba
  14. L

forza horizon 4 yükledim bana bu hatayı veriyor desteklenmeyen ekran kartı tespit edildi ekran kartım rtx 3050 6gb bana yardımcı olabilecek varmı
Geri