LoseKingKarPuzZ isimli üyenin son içerikleri

1. L

0-8000 tl arası kulaklık önerisi

tamamdır saolun
  2. L

0-8000 tl arası kulaklık önerisi

8000tl ye akdar çıkabilirim bana kulaklık önerirmisimiz ses kalitesi önde benim için hem oyun oynayacam müzik dinliyeceğim film izleyeceğim bunlar için en uygun kulaklık nedir
  3. L

Termal macun ve soğutucu önerisi

Kasam xpg lander 500 650w 4x120 fanlı
  4. L

Termal macun ve soğutucu önerisi

Merhaba bana kaliteli 1000 tl bandında 1500 tl ye kadar çıkabilirim Termal macun önerir misiniz? işlemcim R7 7700X bunun yanında bana bide soğutucu önerir misiniz? fiyat 3500 civarı olursa güzel olur
  5. L

Freedos pc kurmama yardım edin lütfen

bana 1e1 yardım edebilecek bilgili birisi varmı yeni masaüstü pc aldım freedos geldi kendim yapmaya çalıştım ama yapamamdım lütfen bu işi bilen biri yardım etsin bazı hatalr alıyorum ve çözemedim hala
  6. L

Freedos sisteme win 11 kurma

merhaba feedos gelem pc me win 11 kurmak istiyorum ama sürekli sürücü hatası veriyor usb 4 kere sıfırdam yaptım ayarları 10 kere kontrol ettim ama olmadı neden hala aynı hatayı verir
  7. L

Agalar bana 10000 tl bütçeye uygun bir oyuncu koltuğu önerir misiniz?

10 bin tl bütçe marka farketmez
  8. L

4500 TL Kulaklık önerisi

Selam bana kablosuz ses gecikmesi az olan valo tarzı oyunlarda kullanabileceğim ve basıda iyi olan bir kulaklık önerir misiniz? lütfen bütçeyi 6000 e kadar arttırabilirim
  9. L

Sizce 240 hz pahalılarındanmı yoksa en ucuzlarından 360 hz monitörlermı?

aklımda gamepower rapid var almalı mıyım sizce
  10. L

Sizce 240 hz pahalılarındanmı yoksa en ucuzlarından 360 hz monitörlermı?

Sistemim 500 600 fps arası veriyo sizce 360 ucuzlarındanmı almalıyım yoksa pahalı 240 mı
Geri