Yakalamalar ve oyun modu kısmında da seçenekler var. bir de onları kapatmayı dene diyeceğim ama çözüm olur mu bilemiyorum.
Eski sürücüleri dene ama temiz...
Windows ayarlarında oyun seçeneklerinde Game Bar var. Buradaki seçenekleri kapatmayı dene.
Eski ekran kartı sürücülerini kurmayı denedin mi ? Gameready...
GTX 1660Ti, GTX 1660 yada GTX 1660 Super bunlar güncelleme alacak, bunlara da bakabilirsin. Ama GTX 1060, GTX1070, GTX 1080 gibi kartlara güncelleme...
1000 serisine artık nvidia güncelleme getirmeyecek. yani yeni sürücü çıkartmayacak. RTX 2060'a bak en az. yada rtx 3050
RTX 2060, GTX 1080 gücünde. RTX...
Şunu bir dene nvidia aplikasyonunu açtıktan sonra ALT+Z yapınca ayarlar çıkacak. Anında yeeniden oynat sekmesi var ona tıkla ve anında yeniden oynat...
Hayır bilmiyorum, kullanmadım. Beğendiysen al dene. Spor için kullanacaksan silikonlu kulaklık kullan, silikonsuz alırsan spor salonundaki gürültüyü daha...
en uygun fiyatlı olarak JBL Quantum 350 alabilirsin. Mikrofonu çıkabiliyor.
HyperX Cloud III alabilirsin, Steelseries Arctis Nova 5 alabilirsin daha...
1080p'de kullanıyorsa R5 5600X ve RTX 3080 iyi bir seçim değil. 1080p'de kullanıyorsan ekran kartından muhtemelen tam performans alamıyorsun ve dolayısıyla...
Güvenilir HDD artık kalmadı. Sıfır bulman zor, buldukların da ikinci el olma şansı çok yüksek. İkinci ellerin de ne kadar sağlam olacağı belirsiz. SSD...