Herkese iyi günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.
Sorum basit, Windows 11 için bir ISO dosyası yazdırdım bu USB Flash'ın 23 GB kadar boş bir alanı var. Bu alanı kullanmak format atarken sorun çıkartır mı?
Bir USB alın internet kafede kullandığınız işletim sisteminin .iso dosyasını USB belleğe yazdırın rufus programını öneririm ardından Şimdi yükle yazan yere gelince sol alttaki Bilgisayarınızı onarın basın ve ardından Windows dosyaları silinip tekrar kurulacak
Enter basın ardından kurtarma modundan cmd seçin yani komut istemi oraya sfc /scannow yazın ardından tarayın bazen ilk denemede kesin sonuç çıkarmaz sonradan sırası ile şu komutları gir tekrardan
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online...
LibreOffice hazır bir .docx formatındaki dosyayı açıyordum ancak yazılar hem tersten yazılmış hemde dikey olarakda yatay örnek olarak ;
Orjinal yazı : Evet
LibreOffice : tevE
bir de tam ters bir şekilde yazıyor yani yön değilde yukardan aşağı tutar gibisinden. Ne yapmalıyım?
Format atmayı biliyorum bu "Partition 1 ve Partition 2 seçeneklerinden genel olarak 1 seçerim ancak neden 2 farklı seçenek var burada sadece merakımdan dolayı soruyorum.
Bende Rival gen 1 wired var bazı yerleri çok hassas yani o click fiizksel olarak kronik yazılım demeyin direkt fazladan 2 click daha atıyor çok önemli değil benim için ama kronik sıkıntıları devam ediyorsa alınmaz MCHOSE A5 Ultra al geç derim sıkıntı çıkarmaz.
O zaman bence İ7 alınır hocam isterseniz internetten testlere bakın ben direkt pc-builds.com sitesinden baktım çoğu oyun aynı farklı olan oyunlarda İntel 1-2 FPS daha önde HZ deseniz 180 ile 300 arasında pek fark yok neredeyse aynı görünür. Ben intel alırdım.