LostInMe isimli üyenin son içerikleri

1. L

GeForce RTX™ 5070 Ti GAMING OC Alınır mı

Sağolun
  2. L

Zaten kasanın diğer bileşenlerini aldım ama öyle gidip vento fln almadım msi asus yoğunluklu ama giç kaynağında raijintek aldım araştırdığımda kötü değil gibi
  3. L

igame modelini düşündüm ama oda yine bu fiyatlara çıktı kararsızım bu paralara değermi kart 1758909289 tamamdır o zmn alıyorum pişman olcağımı düşünmüyorum 6 aydır toplamaya çalışıyorum fiyatlar çıktı
  4. L

Bütçe aslında çok çıkmak istemiyordum ama fiyatlar anlamsız artmaya başladı 50 küsür diyebilirim ama taksit önemli
  5. L

Peki ısı değerleri iyi midir? ben pek bilgi bulamadım ama iyi gibi duruyor 1758907206 Kararsızım soğutması iyi midir
  6. L

[H3 id='GeForce+RTX+5070+Ti+GAMING+OC+Alnr+m+iyi midir?+fiyatna+deer+mi']GeForce RTX™ 5070 Ti GAMING OC Alınır mı iyi midir? fiyatına değer mi[/H3]
  7. L

Palit gamingpro-s 5070 ti nasıldır

Merhabalar gamingpro modelinin testleri varken s modelinin sıcaklık testlerini bulamadım kullanan varsa yazabilir mi
  8. L

Palit gamingpro-s vs igame ultra 5070 ti

Merhabalar trendyolda palit gamingpro-s modeli 42 bin tl ye geliyor 9 taksit idefixte igame ultra modeli 49 bine geliyor 6 taksik hangisini almak daha mantıklı kullanan varsa yazabilir mi
  9. L

Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra alınır mı?

@Che_ hocam müsait olursanız deneyiminizi öğrenebilir miyim birde görsel atma şansınız varmı
  10. L

tamamdır sağolun
  11. L

peki bu fiyata alınır mı yoksa indirim mi beklenmeli 6 aydır palit GameRock bekliyordum geldiği gibi bitiyordu üretimi durdurulmuş kararsız kaldım yakın bir tarihte indirim gelir mi
  12. L

bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesapta 1757798090 bu kart mı 1757798173 aslında kartın dışı fln çok mühim değil ısınma performansı iyi olsun yeter
  13. L

Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra bu ekran kartı hepsiburadada 51 bin tl ve 9 taksit oluyor idefixte 49 bin tl ve 6 taksit olur alınır mı? tavsiye eder misiniz
Geri