Hocam işlemciyi anakartı rami aldım kasa olarak lian li o11d evo rgb düşünüyorum ama psu da karar veremedim bir çok kişi nzxt c serisi öneriyor ama youtube...
Şikayet ararsan her anakartta şikayet bulursun. Almak istediğin anakartı googleye yaz şikayet diye ekle yanına. Ya da git redditte araştır. bir şey çok...
Anakart olarak asus rog x870e-e düşünüyordum ama henüz anakartı belirlemeden ramlere bakmadım bile, msi tarafında çok şikayet okudum o yüzden sormak istedim.
Hocam konuyla alakasız ama msi anakarttan memnun musun? Ben de 9800x3d aldım fakat anakart kısmında çok kararsız kaldım asus ve msi arasında gidip geliyorum.
X870 kısmında e serileri daha iyi diye okumuştum ama çok fark var mı aralarında? Almışken iyisini almak istiyorum, msi gibi markalarında çok sorunlu...
Hocam 20600tl ye aldım işlemciyi şuan anakart olarak asus rog strix x870e-e düşünüyorum fakat şöyle bir süre sistemi 4060ti gpum ile kullanıcam 5000 super...
9850x3d çıkacak ama AMD tekel olduğu için insanları düdüklemeye çalışıyor gibi geldi o yüzden 9800x3d almanda sakınca yok dfs bilgisayar güvenilirdi evet.
Kanka şuan pttavm de dfs bilgisayar satıcısı kupon ile 20.600tl gibi bir fiyata 9800x3d satıyor alınır mı güvenilir mi bu satıcı? Dediğim gibi en erken...
İnternetten baktığımda bana yakın olan iki Arçelik mağazasında 16pm 256gb siyah stok var gözüküyor 105k fiyatı var alınır mı yoksa o kadar uçmayıp s24u mu...