Merhabalar, yaklaşık bir aydır papara kartımdan Playstation Network tarafindan 239 tl çekilmeye çalışılıyor bakiye olmadigi için çekemiyor fakat ben Playstation Network e kayit oldugumu hatirlamiyorum yada kayit olunduysa bir bilgim yok. Papara müşteri hizmetlerine ulaştım bana Playstation ile...
Youtube a steam hesabım çalındı nasıl geri alabilirim yazarsanız çoğu video yönlendirmeli şekilde anlatıyor nasıl ticket atabileceğinizi tam olarak bende hatırlamıyorum adresi videolari izlerseniz kolay bi şekilde bulabilirsiniz
Merhabalar, steam desteğe eposta atarak zamanında kullandığınız kredi kartını veya aldığınız oyunların faturalarından birini atarsanız geri alma ihtimaliniz çok yüksek zamanında benimde hesabım çalınmıştı
DADG2 Almıştım ilk çıktığında Bu ram vardı otomatikmen
1613914863
e
Evet
1613914926
SSD Var Pek bilgim yok bu konuda dediğim gibi dadg2 yi ilk paylaştığında almıştım direk böyle geldi
Merhabalar Sistemimde
RX 590 NİTRO
AMD RYZEN 5 2600
RAM : 16 GB 1333MHZ
Parçaları bulunmakta fakat ekran kartı ve işlemci driverlarinin hepsi kurulu olmasına rağmen çoğu oyunda en düşükte 110-120 fps arası almaktayım bazende drop girmekte özellikle fortnite oynarken çözümünü bilen var mıdır acaba?