Lothlorien isimli üyenin son içerikleri

1. L

Playstation Network papara kartimdan 239 tl cekmeye calisiyor

Merhabalar, yaklaşık bir aydır papara kartımdan Playstation Network tarafindan 239 tl çekilmeye çalışılıyor bakiye olmadigi için çekemiyor fakat ben Playstation Network e kayit oldugumu hatirlamiyorum yada kayit olunduysa bir bilgim yok. Papara müşteri hizmetlerine ulaştım bana Playstation ile...
  2. L

Steam Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Rica ederim 1615036477 Çözüm diye işaretlersen başkalarınında işine yarar iyi günler.
  3. L

Olay çalınması değil aynı destek ekibi bakıyor.
  4. L

Youtube a steam hesabım çalındı nasıl geri alabilirim yazarsanız çoğu video yönlendirmeli şekilde anlatıyor nasıl ticket atabileceğinizi tam olarak bende hatırlamıyorum adresi videolari izlerseniz kolay bi şekilde bulabilirsiniz
  5. L

Merhabalar, steam desteğe eposta atarak zamanında kullandığınız kredi kartını veya aldığınız oyunların faturalarından birini atarsanız geri alma ihtimaliniz çok yüksek zamanında benimde hesabım çalınmıştı
  6. L

RX 590 Nitro Amd Ryzen 5 2600 Fps sorunu

DADG2 Almıştım ilk çıktığında Bu ram vardı otomatikmen 1613914863 e Evet 1613914926 SSD Var Pek bilgim yok bu konuda dediğim gibi dadg2 yi ilk paylaştığında almıştım direk böyle geldi
  7. L

RX 590 Nitro Amd Ryzen 5 2600 Fps sorunu

Merhabalar Sistemimde RX 590 NİTRO AMD RYZEN 5 2600 RAM : 16 GB 1333MHZ Parçaları bulunmakta fakat ekran kartı ve işlemci driverlarinin hepsi kurulu olmasına rağmen çoğu oyunda en düşükte 110-120 fps arası almaktayım bazende drop girmekte özellikle fortnite oynarken çözümünü bilen var mıdır acaba?
Geri