yav yok medyalar her yer doğru söylese sorun cözülür aklı başında adamım biliyorum olayın ne olduğunu arkadaşım para gönderdi gece korktum ** bi sorayım yazayım dedim sizlere
şimdi hocam medyaya öyle bir anlatılıyorki herkes iban atarsan tutuklanırsın gibi bişi oldu
1772254021
bilmek istediğim şu o kadar ibanı olan kartı olan var herkes alışveriş yapıyo iban ile ozaman mantıken herkes dolandırılır bu sadece hesbını kiralayanlar içinmi yoksa iban attım diyelim...
beyler bu sık sık karşımıza çıkıyor iban mağdurluğu filan gibi bu olay nedir benim bildiğim
-adam sana para veriyor sen parayı alıyosun aklıyosun gibi adam sana belli bir oranda para veriyor belirli bi miktar
medya bunu çokca iban mağdurları gibi söyliyor insanlar ister istemez ibanını...
kalem basit iş hocam aslında o hallolur klavyede gerek duymuyorum bir tablette gereksiz geliyor bana dediğim gibi optimizasyonu iyi olan arayüz filan kasmicak bide yt ders işimi görsün yeterli
hocam samsung tab a9 plus abim aldı kendine ders için 90hz oluğuna filan bakmayın aşır takılma oluyo kontrol ettim hadi dedim daha yeni aldı geçer filan yok yani bi geçmedi klavyesi geç yazıyo kendi kendine ekanı filanda iyi ama hz filan ve optimizasyon bakımından yerlerde
öğrenciyim dizi flim ve ders çalışmak için tablet alacağım oyun oynamak için almayacağım gündelik işlerimi görsün yeterli zaten o yüzden düşük bütçeli bakıyorum öneriniz varmı araştırdım xiaomi redmi pad se iyi gibi sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar