LOTuS1 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Windows 11'i etkinleştirmeden koyu temayı aça bilirmiyim ?

Merhabalar. Sorum şu : Windows 11'i etkinleştirmeden koyu temayı aça bilirmiyim ?
  2. L

Windows 11'e ne zaman geçmeliyim ?

Merhabalar. Sorumlarım şunlar : 1. Windows 11'e geçmeli miyim ve ya ne zaman geçmeliyim ? 2. Temiz kurulum Rufus Ve USB bellek ile gerçekleştirilen kurum, doğrumudur ? Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Bir yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  3. L

HDMI Kablosu ile Laptopdan Laptopa görüntü aktarımı yapa bilirmiyim ?

Anladım. Çok teşekkürler
  4. L

HDMI Kablosu ile Laptopdan Laptopa görüntü aktarımı yapa bilirmiyim ?

Merhaba. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. HDMI Kablosu ile Laptopdan Laptopa görüntü aktarımı yaparak 2-ci monitör gibi kullana bilirmiyim bilirmiyim ?
  5. L

Çift monitör kullanmak istiyorum. Ama olurmu bilmiyorum ?

Merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak. 1. Başka bir Windows 10 yüklü laptopu şu an kullandığım Windows 10 yüklü laptopun 2 ci monitörü olarak kullana bilirmiyim ? 2. Windows 7 yüklü laptopu şu an kullandığım Windows 10 yüklü laptopun 2 ci monitörü olarak kullana bilirmiyim ? Cevaplarsanız...
  6. L

Çift Monitör Kullana bilirmiyim ? Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak. 1. Başka bir Windows 10 yüklü laptopu şu an kullandığım Windows 10 yüklü laptopun 2 ci monitörü olarak kullana bilirmiyim ? 2. Windows 7 yüklü laptopu şu an kullandığım Windows 10 yüklü laptopun 2 ci monitörü olarak kullana bilirmiyim ? Cevaplarsanız...
Geri