Sevindim ama genel bir bilgilendirme yapayım. Eleştirdik ceza aldık falan deseniz de eleştiriyi doğru şekilde yapmak lazım "Arınma Gecesi"nin anlamını...
elimde PC'e dair olan her şeyi satışa çıkaracağım, yurtdışına çıkmam gerekiyor en azindan bunlardan da elime toplu para gecer diye düşünüyorum. Ekipmanlar +...
Kankam ben 35 yaşındayım ve bu zamana kadar hiçbir siyasi partiye gönül de vermedim oy da kullanmadım.
Hepsi aynı oyuncağın laciverti.
Siyaset bu ülke de...
Hocam şöyle soyleyeyim bu olay gectigimiz yaz agustos ayi cibari yasandi nasil su an basima patladi onu bile anlamiyorum. aradan aylar geciyor ben bugun...
Kardeşim elin mültecisi daha gecen gun adam öldürdü Halki bilinclendirmek bir seylerin degismesi icin paylasim atmak gidip vatan haini damgası vurulacak...
Hocam su an pasaportum yolfa ben gecen hafta basvurdum ayin 2 sinde
mahkemenin 1. sinde ulkeden cikis serbest ancak 2 ve 3 te yasakmış 6 aylik oturum...
Hocam gecen konu actim Halki kin ve nefrete suruklemek halki orgutlemek ile Avukat ile gorustum sicile yansiyabilir gibi gorunuyor su an
1655156512
valla...
Arkadaşlar Merhaba. Direkt konuya gireceğim.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Instagram sayfamda (9eyik 1.6M) bir video post paylaştım. O video posttan ötürü...
Arkadaşlar imzamdaki sisteme hala sıvı soğutucu alamadım. Bir indirim bekliyorum ancak şu an tüm sağlam sıvı soğutmaların fiyatı uçuk. İtopya'nın geçenki...