Arkadaşlar Instagram hesaplarımda bir başkasının takip ettiği kişilere bakamıyorum , onun haricinde kullanıcı bulunamadı hataları alıyorum ve video/post altındaki yorumlar eksik gözüküyor veya hiç gözükmüyor. Sildim yükledim düzelmedi internetteki çoğu çözümü yaptım ios dan girdim pc den girdim...
Tmamdir denicem gelicem
1706603761
Girdim şimdi ne yapicam
1706604189
Şimdi girdim iostan ama gene bişey değişmedi ondada sorunlu hesabın kendisinde bi sorun var
Arkadaşlar artık evde kriz geçirmeye başladım. Yeni bir insta hesabı açmıştım üstünden 3 hafta falan geçti . Sorun ise bir baskasinin takip ettiği kişilere girince kimse gözükmüyor insanlar gözükmüyor başka postlarda yorumlar gözükmüyor . Nasıl çözümü olcak bunun sildim yükledim her şeyi denedim
Arkadaşlar böyle bı toz varmış tanidikta hediye edicem sana dedi . Ama internette bulamadım markasını ne olduğunu resmen int de yok gibi . Bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar diğer okullar ders yok diye okula gelmeyin diyor herkes evde ben kendi okulumda son hafta diye gitmedim yok yazmislar 5 gün özürsüz oldu. Bide bunu bugün giriyorlar hani bide doğru gunlerde ertelemeden girseler gider sildirirdim. Neyse şunu sorcaktim. Karne basılsa bile 2. Donem gidip...