Destek oluşunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten bilgisayar donanım kısmı benim çok istediğim fakat öğrenmek için pek fırsat bulamadığım bir konu...
Öncelikle İtopya'dan 2 tane sistem aldım biri 2 yılını dolduracak biri 1.5 yılını. Hiçbir problem de yaşamadım henüz çok şükür. Daha 1 klavye, 2 mouse ve 2...
İtopya gibi sitelerden alışveriş yapmanın verimli olabileceği, ancak bazen şansa bağlı olabileceği konusunda yazdığınız açıklama içimi rahatlattı. Cevabınız...
itopyadan neden alışveriş yapmamalıyım? ve nerelerden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz gaming gen tr diye bir site var sanırım ama çok olumlu yorumları...
itopyadan neden alışveriş yapmamalıyım? ve nerelerden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz gaming gen tr diye bir site var sanırım ama çok olumlu yorumları...
Hocam fikrimce bütçen bu kadar kısıtlıyken bu kadar detaya girme girersen işin içinden çıkamassın f/p olan bir ürünü al bütçene ve içine sineni duruma göre...
Merhaba,
Daha önce hiç kasa bilgisayar toplamadım, bu yüzden hazır toplanmış kasalar almayı düşünüyorum. İtopya gibi sitelerdeki hazır sistemler güvenilir...