Merhaba bu hazır kasayı almak istiyorum fiyatına göre nasıl sizce uygun mu yada kendim toplasam daha mı uyguna gelir, bir sorunu var mı genel olarak?
INTEL...
Daha yeni çıktı 2 hafta mı ne oldu heralde. Performansı Rx 7600 ve 4060'dan üstün ama stabil çalışmıyo. Bu oyunda çok iyi fps verirken diğer oyun da...
Güzel düşünmüşsünüz. 4060ti diye şartlama bence de kendini çünkü gereksiz pahalı 4060ti'lı sistemler. Bekleyin bakalım tek tek toplamak daha güzel ve...
montaj konusunda yardımcı olabileceğini söyledi arkadaşım yani hazır kasa almamız şart değil toplama bi şey de yapabiliriz tabi hazır kasa uygunaysa...
ben bi arkadaşıma montajla ilgili bi şeyler soracağım açıkcası onu bekliyorum bi yandan tek tek almak en mantıklısı gibi
tek tek alsak 16gb bi ekran kartı...
28k bi kasa düşüyor önüme linke tıklayınca anakart seçili değil sanırım şunu mu seçcem bide soğutucu seçili değil işlemci için
ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC...
Ekran kartı takımı en kolaylardan bir tanesi. Hazır sistem alsan, ekran kartının montajını gene sen yapıcan. İşlemci soğutucu da aynı şekilde. Kargo da...
yattı gibi kablolama ve ekran kartı takımını bilmiyorum onun dışındakilerin hepsi benzer şeyler, kablolama içinde galiba anakartın kullanım kılavuzu gibi...