ethernet kablosu ile evet ama router kalitesiz stabil değil onu yenilemem lazım yani bağlantı şöyle oluyo modem'den kablosuz şekilde router'a routerdan ethernet ile pcye bağlanıyorum
oyun konusu sıkıntı değil ya indirim olduğunu bende biliyordum ama alamazdım zaten o dönemde kasaya gitti tüm...
dün sons of the forest oyununda denedim bir saat kadar en yüksek ayarlarda oynadım kasma donma hiçbir şey yok 110-120 fps bandında fpsler dlss kalitede witcher 3 denedim bugünde benzer yine rt ultra ayarlarında sıcaklıklar yine benzer internet hızım kötü wifi için anakartta şey yokmuş kablolu...
aynen ilerde belki sıvı soğutma alınabilir gibi geldi bana da ilerde anakartı değişip amd bir işlemciye geçme fikri var aklımda o zamana kadar idare eder gibi o yüzden sıvı soğutma gibi bi çözüm düşünmüyorum kısa zaman içinde bugün akşam oyunları bi yüklerim yarın testlerini yaparım
1736292163...
şimdi occt üzerinden test yaptım cpu ve kasa fanlarımı maxta çalıştırdım biostan
cpu testi %100 yükte çalıştı 15 dakika
minimum sıcaklık 61 / ortalama 76 / max 81 derece oldu
gpu testim de şu şekilde yine %100 yükte 15 dakika
minimum sıcaklık 64 / ortalama 67 / max 69 derece oldu
çok teşekkür ederim, şimdi oyunlarda testlere geçmeden önce bios ve driver gibi şeyleri yapacaktım ama işletim sistemi Windows 10 mu kalmalı yoksa Windows 11'i mi kurmalıyım kararsız kaldım daha önce hiç kullanmadım Windows 11, kasada şuan Windows 10 Pro for Workstations 22H2 kurulu
şimdi bitti kedimiz varda bi bırakmadı adam akıllı bırakmadı bi yapayım 😂
1736208588
eski kasayla bi kıyaslıyayım dedim de çok farklı dünyalarmış gerçekten
önce ekran kartını mı takayım işlemci soğutucusunu mu değişeyim sanki işlemci soğutucusu daha mantıklı gibi geldi ama sorayım yine bide bi eldiven kullanıyolar genelde o şart mı
hazır kasa aldım itopyadan şuan ekran kartı montajı ve işlemci soğutucusu stok onu değişeceğim ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum daha önce hiç yapmadım
Thermaltake ASTRIA 200 ARGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu demonte yerine intelin stok soğutucusu takılı
1736186493
sadece oyun için almıyorum eğer oyun için alsaydım amd daha uygun dediğin gibi onu alırdım
render da yapıyorum bu siteden aralarındaki farka bakabilirsin...
benim kasa geldi bugün stok işlemci takılı kasada onu değişip yerine diğer işlemci soğutucusunu takacağım bide ekran kartı dikkat etmem gereken bir şey var mı ve nasıl yapacağım işlemciyi
Merhaba
benim bannerlord kaldıracak bir bilgisayarım yok şuan arkadaşımla heves ettik warband oynayalım dedik bunu nasıl yapabiliriz
online oynanabiliyor sanırım ama biz coop kendi krallıklarımızı kurup birbirimizle savaşabildiğimiz bi mod gibi bir şey arıyoruz varsa bilen biri yardımcı...