loweo1 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Mouse ve klavye bağlantısı kopma sesi geliyor ve anlık donuyor

Oyun oynarken bazen mouse çevirdiğimde usb bağlantısı kopma sesi geliyor mouseum takılıyor ve klavyemde tuşa bastığımda bir iki saniyelik gecikme ile geliyor ve sonra düzeliyor ne yapabilirim bilen birisi yardımcı olabilir mi
  2. L

Cloud 3 mikrofon yüksek kalite ve bit değerinde oyuna ses vermiyo

iyi akşamlar öncelikle bu sorunu anakart değiştiğinden beri yaşıyorum. Asus x570f-gaming kullanıyordum ve sorunlu olduğunu düşünerek değiştirdim msi mag b550 kullanmaktayım aktif olarak kulaklığın model markası başlıktaki gibi mikrofon valorant gibi oyunlarda 16bit değerinde ses veriyor sadece...
  3. L

Yardım İnventusun yaptığı garanti sorunu

İnventusun temsilcisi bir beyefendi ile samimiyet kurduk bana sundukları ürünü kendileri müşteri memnuniyeti için verdiklerini başka ürün istiyorsam arena ile görüşmek gerektiğini söyledi ama ama iade verilebilir gibi konuştu ürünü kabul ettim yarın elimde inşallah
  4. L

Yardım İnventusun yaptığı garanti sorunu

Yaklaşık geçen ay bozulan sharkoon wpm Gold zero 750w güç kaynağımı garantiye göndermek istedim geçen sene Ocak ayında almıştım arena bilgisayar garantili olduğu için arena'ya göndermek daha hızlı olur dediler ve arena bilgisayara gönderdim gönderdikten yaklaşık 10 gün sonra hiç bir haber...
  5. L

Steam hesabımdan 2 kere para çekmiş

Hocam limitimden düştü 2 işlemde
  6. L

Oraya baktığımda 13 Aralık'ta yüklediğim bakiye ve devamında bakiyemden aldığım oyunlar gözüküyor
  7. L

Kısa çekilde anlatıyım çalışırken yazdığım için karışım oldu farkındayım hocam Steam cüzdanıma 20 dolar yükledim ve o gün banka hesabımdan 20 dolar çekildi dün akşam saatlerinde 20 dolarlık bir çekim daha yapıldı fakat bir harcama yapmadım baktığımda Steam çekmiş
  8. L

Desteğe yazicam akşam ve hocam çekildigi yer Steam bende çalınma ihtimalini düşündüm fakat baktığım da aynı yer çekmiş parayı
  9. L

Bakın bakiye yüklerken 20 dolar çekti toplam 2 hesaptan dün akşam 20 dolar daha çekti yani toplam 40 dolar çekti fakat ben yükleme yapmadım
  10. L

Başlığı okudunuz mu
  11. L

Hocam anlamıyorsunuz 10 dolar yükledim geçtiğimiz hafta o gün parayı çekti ve dün tekrardan yükleme yapmama rağmen gene çekim yaptı
  12. L

Hocam onu biliyorum parayı 10 ar dolar bidaha çekmiş 1734518756 Hesap özetinde göründüğü şeklinde adınız diyor Steam kullanıcı adı mi banka kartimda ki ismim mi
  13. L

Kardeşim ve kendi hesabıma 13 Aralık'ta 10 ar dolar attım fakat baktığımda hesabımdan tekrardan 10 dolar kuru ile çekim yapmış baktığımda herkes Steame ulaşın diyor bilen birisi ayrıntılı şekilde Steame nasıl ulaşıp iade alabileceğimi anlatır mi
  14. L

1k-1.5k mouse önerisi mümkünse tr satışlı ve kablosuz

Rampage zenith pro vardı o fiyatlara fakat millet videosunu çekmekten fiyatları poh pohladi
Geri