lowless isimli üyenin son içerikleri

1. L

Dijital banka kartındaki limiti nakite çevirm bitcoin mi almalıyım?

Arkadaşlar yapıkredi üzerinden kredi kartı aldım fakat hayla gelmediği için kullanamıyorum. Dijital kart açtım oraya attım bakiyeyi fakat ordanda kullanamıyorum (paycel -A101HADİ) oralara attım fakat yasa varmış dijitalden nakit ve transfer yapamazmışım sadece harcama. varsa bu parayı nakite...
  2. L

Bilgisayari acinca biosa atiyor

Format usb ile başlat diski sil ve tekrar kurulum yap dostum Anakart modelini ve markasını yazarsan detaylı bir şeklide yardımcı olurum
  3. L

rtx 3060 i5 11400 için en uygun anakart,kasa Önerisi

Sen başvur kuzen şizofreni tedavisi eskisi gibi zor değil bilim çok gelişmiş diyorlar 1701818668 yiyene sormalı
  4. L

Sordum mu kardeşim kasa ve Anakart önerisi istedim sadece
  5. L

O Anakart ile uzaya çıkmicam çok üst seviye
  6. L

saçı 3e vurayım mı? (0a vurdum 🤯)

Delikanlı adam uzun saç kullanmaz kuzen takıl kısa yakişikli değilsen bile saçla olcak iş değil pek uzatmak istiyorsan bile bakım şart aga kız gibi bakıcaksın tabi ilerde askerlite var birden kesincede koyar insana en iyisi askerden sonra uzat
  7. L

Orta sekmentin en iyi işlemcisi ve ekran kartı kardeşim dalga geçerken bile vizyonunuz mükkemmel
  8. L

Yardım nvidia vibrance oyunlarda çalışmıyo

GAMEBOOSTER 24,5\ 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor // 2060 ekran kartı hiçbir oyunda etki olmuyor
  9. L

Fp odaklı daha iyi bir önerin varsa söyle dostum aynı fiyata daha güncel ve daha güçlü boş boş yorum yapıyorsun
  10. L

Yardım nvidia vibrance oyunlarda çalışmıyo

Masa üstünde ayar çalışıyor fakat oyunda etki olmuyor ne yapmalıyım
  11. L

Güçsüz mü sence kardeşim
  12. L

Dostlarım kararımı verdim bu iki güçlü bileşen için f/p Anakart ve Kasa önerisi istiyorum ileride yükseltmeyi düşünmüyorum belki ram olabilr
  13. L

Çözüldü✓ Oyun videosu çekmek için sistem önerisi

Peki son olarak amd kendi ekran kaydı özelliği varmı
  14. L

Çözüldü✓ Oyun videosu çekmek için sistem önerisi

rtx3060 iş görmez mi bu sistemle zaten 1024 çözünürlük oynuyorum
Geri