Loxıt isimli üyenin son içerikleri

1. L

Klayve için bu satıcı güvenilir mi ?

Hepsiburada bilinmedik bir yer değil sorun çıkarsa da iade mde Zorluk çıkarmazlar
  2. L

Full Klavye Önerebilir Misiniz 4-5 k

3. L

https://ty.gl/edf75jh9c9 Bunu bende kullandım öneririm gayet güzel bir klavye full size klavye olarak steelseriesin full size klavyelerini önerim
  4. L

steelseries full size klavyelelerine bakmanı öneririm
  5. L

Razer Opus X alınır mı

Asıl amacım dışarda kullanmak arada sırada bilgisayardada kullanıcam sizce alınır mı
  6. L

Merhabalar monitör satandı önerileriniz nelerdir

Monitörüm 23 inç 75 hz mx 200 tl ye oynayan monitör standı arıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. 1671304473 birde bu monitör standı olurmu https://www.hepsiburada.com/triline-led-tv-lcd-monitor-kollu-hareketli-aski-aparati-14-42-25kg-p-HBV00000M1BDS
  7. L

win 11 geçtim ve volorantta bu hatayı alıyorum

anakartım asus da acaba nasıl açabilirim
  8. L

win 11 geçtim ve volorantta bu hatayı alıyorum

nasıl çözebilirim acaba
  9. L

5600g performans nasıl arttırırım

reis bende overcloklu kullanmak istiyorumda nasıl yapılacağını bilmiyorum nereden örene bilirim
  10. L

5600g performans nasıl arttırırım

merhabalar amd software kullanıyormusunuz acaba ben sorun yaşıyorumda bende apu kullanıyorum 5600g
  11. L

amd sowtware da aşırı kasma donma yaşıyorum .

amd sowtware da aşırı kasma donma yaşıyorum nedeni nedir acaba apu işlemci kullanıyorum 5600g ama silinca kasma ortadan kalkıyor çözüm nedir
  12. L

Merhabalar 50 TL ye oyun önerisi

oyunların ba<ılarını indirdim ama pek sarmadı oyüzde birde xbox game passde çok çökme yaşıyordum
  13. L

vardı ama çok sevmedim
  14. L

bunlar sıkmaz değilmi ya hemen sıkalan bir ınsanım
Geri