lOxOl isimli üyenin son içerikleri

1. lOxOl

Ps Store indirimleri

Bu oyunlar çok uzun zamandır bu fiyata düşüyor daha da düşmüyor. Muhtemelen daha altına çok çok uzun bir süre boyunca düşmez, hatta özellikle ghost of tsushima'ya zam gelebilir. Diğer oyunlara göre indirimsiz fiyatı bile çok düşük kalıyor. Düşünüyorsan ikisini de al geç hocam
  2. lOxOl

Akvaryum kasa önerisi

Cuma günü kardeşime incehesaptan bunu aldım 4200 liraya. Bende de bunun V1 olanı var ve bu kasayı alana kadar daha önce kullandıklarım gerçekten tenekeymiş dedim. Çok kaliteli ve görüntüsü de çok güzel olan bir kasa. Tabii bu fiyatı fansız fiyatı, bütçenizi ayarlayabilirseniz muhtemelen...
  3. lOxOl

Yarım klavye önerisi

Kablolu olması sorun değilse bu klavye fazlasıyla iş görecek bir klavye. Benden sonra bir arkadaş aynı klavyenin daha ucuz bir versiyonunu atmış 100 lira da kuponu var demiş, mantıklı gözüküyor 1763284915 Ekleme: Klavye çok az daha büyüyor ama kablosuz özellik kazanıyor, win60 daha profesyonel...
  4. lOxOl

Yarım klavye önerisi

İlk attığınız model kablolu olduğu için kablolulara da baktım, bu atacağım ürün güzeldir hem kablosu ayrılabildiği için çantada taşıma sırasında kablonun yıpranması gibi bir durum da olmaz. İsterseniz biraz daha yüksek fiyatlara kablosuz çalışabilen modeller de vardır https://amzn.eu/d/250EPax
  5. lOxOl

PS5 Pro için monitör

Hocam bende Samsung m7 43” monitör var ben epey memnunum fiyatını kesinlikle hal eden bir ürün, önerebilirim. Ancak ben 1.5 metre civarından bakıyorum ve bana tam olarak ideal geliyor 2 metre mesafeden bir tık küçük kalabilir, bu mesafede kullanacaksanız 43” altına kesinlikle düşmemenizi tavsiye...
  6. lOxOl

PS5 Pro için monitör

Kaç metre mesafe var yatağın ucu dediğiniz yer ile ? İzleme mesafeniz nedir yani ve bütçe nedir ?
  7. lOxOl

🔥İndirim Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch 2190 ₺

Ben Xbox series x te kullanıyorum sorun yaşamıyorum, çok memnunum. Ps5 de deneyebilirim istediğin özellikle bir durum varsa
  8. lOxOl

Sistem Ne Kadar Eder? 4070|12400F

Arkadaşlar sistem satılsın istiyorum sizce adil fiyatı nedir? Ekran Kartı: PNY XLR8 RTX 4070 Intel Core i5 12400F SSD: Crucial P3 Plus 1Tb RAM: G.Skill 2x8GB 3200mhz Anakart: MSI H610M-E DDR4 Güç Kaynağı: Xigmatek Odin 700W 80+ Kasa: Gamebooster Gb-x223b 4x ARGB
  9. lOxOl

Ethernet bağlı ama internet yok

Muhtemelen Netspeed kullanıyorsun, sorun bende de var. Geçen de olmuştu aynı sorun. Gece 12 gibi gelmişti geri internet
  10. lOxOl

Ethernet bağlı ama internet yok

Netspeed mi kullanıyorsun
  11. lOxOl

Razer Wolverine V2 pro Pc de Xbox olarak gözüküyor !

Bu bir hata değil kol kendisini xbox 360 kontrolorü olarak gösteriyor bilgisayara, xbox kontrolcülerinin çoğu oyuna tam uyumluluğu olduğu için bu şkilde yapıyor
  12. lOxOl

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Evet geldi ama çok dengesiz aşırı paket kaybı var halen. Gitmeden önceki 2-3 saat de böyleydi.
  13. lOxOl

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Ankaradayım 1 dakika önce internet geldi
  14. lOxOl

Helldivers 2 Etail kod

helldivers 2 değil bu, 1. Oyun
  15. lOxOl

32 inç ips 2k monitör tavsiyesi

MSİ G321Q modelini kullanıyorum ben memnunum tavsiye ederim 1743149853 tek eksisi dahili hoparlör olmaması. Onu da Anker soundcore2 alarak çözdüm. Aux kablosuyla bağlıyorum ve herhangi bir monitör hoparlöründen çok daha iyi, televizyon seviyesinde ses kalitesi oluyor. Kabloyla bağlandığı için...
Geri