lta.xlr5 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Sizce bir okula ne tür bir yazılım yazılır

ben bir endüstri öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim ve okulda yazılım yazabileceğimi öğrendim para karşılığnda ama ne tür bir yazılım yazacağımı bilmiyorum belki ders programı belkide yemek hane programı ama yardıma ihtiyacım var sizce okulda hangi işler yazılıma dökülebilir
  2. L

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

sana hayat hikayemi anlatsam dinlermisin daha sonra beni anlarsın
  3. L

tamam özür dilkerim seni bir arkadaşım benzettim seningi iyi birisi kardeşim bir senle iyi anlaşırım herhalde 1732553188 ülkenin durumuna bakda konuş
  4. L

sende git cocain iç skik 1732551874 öğrenciyim kardeşim nerde iş bulucam yaz tatiline kadar işte çalışamam
  5. L

prozac abifily rixperdal iğne ve hap attex keday daha sonra bıraktım hiç birini
  6. L

ne yapa bilirim söyle ozaman
  7. L

beni zorbalama beni yargılama beni anlamaya çalışmıyorsan selametle git baba parası yok bende bende kanser bir baba var ve yarın öbür gün hayatta yaşayıp yaşamıycağını biliyorum 1732551180 sen sktr git baba parası ye
  8. L

siz neden beni zorbalıyorsunuz 1732550801 anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun 1732550855 anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun
  9. L

neden işşsiz olmak içinmi 1732550636 çocuk olduğum için 1732550686 neden oğlum
  10. L

sen bakma o gerizekalıya hayattan soğudum ben yarın öbürgün bende kendimi kesecem kurtulacam ama önce liseli bir işsiz olmam lazım ki hayatımı sonlandırayım öyle değilim yada 15 yaşımda kendimi öldürüp cennete gireyim seç birini
  11. L

ne alaka ergenlik bana şu ergenliği açıkla
  12. L

babam kanser annem kalp hastası ve psikolojik sıkıntıları var ben demiyormuyum sanıyorsun aileme diyorum sen erkek adamsın diyor yada geçiştiriyorlar babama diyorum bana psikolojik tedavi lazım diyorum ama babam benim kemoterapim'e zor para yetiyor ilaçlarıma anca ve bana psikolojik tedavi...
  13. L

ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar
  14. L

Sizce 5000 TL bütçesi olan birisi gitarmi almalı piyanomu

5000 TL bütçem var gitarmi piyanomu
  15. L

küçük kardeşimden nasıl gitarımı saklarım 4 yaşında

evet arkadaşlar küçük kardeşimden nasıl gitarımı saklayabilirim yardım gitarı saklasam nasıl saklarım sizce
Geri