ben bir endüstri öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim
ve okulda yazılım yazabileceğimi öğrendim para karşılığnda
ama ne tür bir yazılım yazacağımı bilmiyorum
belki ders programı belkide yemek hane programı ama yardıma ihtiyacım var
sizce okulda hangi işler yazılıma dökülebilir
beni zorbalama beni yargılama beni anlamaya çalışmıyorsan selametle git baba parası yok bende bende kanser bir baba var ve yarın öbür gün hayatta yaşayıp yaşamıycağını biliyorum
1732551180
sen sktr git baba parası ye
siz neden beni zorbalıyorsunuz
1732550801
anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun
1732550855
anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun
sen bakma o gerizekalıya hayattan soğudum ben yarın öbürgün bende kendimi kesecem kurtulacam ama önce liseli bir işsiz olmam lazım ki hayatımı sonlandırayım öyle değilim yada 15 yaşımda kendimi öldürüp cennete gireyim seç birini
babam kanser annem kalp hastası ve psikolojik sıkıntıları var ben demiyormuyum sanıyorsun aileme diyorum sen erkek adamsın diyor yada geçiştiriyorlar babama diyorum bana psikolojik tedavi lazım diyorum ama babam benim kemoterapim'e zor para yetiyor ilaçlarıma anca ve bana psikolojik tedavi...
ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar