• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

ltcolbaron41 isimli üyenin son içerikleri

1. L

AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

Hocam sizin vramler Samsung marka olabilir bendekiler hynix marka. Sapphire püre vardı onda da samsungtu daha serin çalışıyordu. Klima kapalı o da sıcak. İki bilgisayarda test yapıyordum masanın altindan sicah hava cikiyordu yukarı terlemistim
  2. L

Onu da atarım müsait zamanda birde elimde bu varmış bunu da dün yapmıştım. Kart daha 4 5 aylık kart bu arada.
  3. L

9070xt Taichi 2k furmark bugün yaptım daha 2 kasa var masanın altına 2si de furmark açık test ediyordum karsilastirmka için sıcaklık bu şekilde fikir olması açısından attım.
  4. L

Hangi İşlemciyi Almalıyım Am5

Gaming gecesinde en fazla 13.999 a düşer git amazondan 9 taksit al daha iyi
  5. L

Hangi 5080 Tercih Edilmeli

Colorfull 5080 ultra siyah 6 taksit. (Trendyolda 9 taksit ama 92.000tl) Pny 5080 siyah (9 taksit) İkinci elde de 6 aylık ( 1 ay aktif kullanılmış). Colorfull ultra beyaz 5080. 71.000tl Hangisini seçmek daha mantıklı olur. Normalde setup beyaz ama siyah olanların sıfır ve taksitli oluşu...
  6. L

AMD Radeon RX 7800 XT Alınır mı? Yerine Altarnatif Varmı

Hocam psunun yetiyorsa yük wat fark etmez.
  7. L

AMD Radeon RX 7800 XT Alınır mı? Yerine Altarnatif Varmı

17.5-20 arası denk getirirsen alınır.
  8. L

🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Amazonda maxipuan harcayamiyor muyum?
  9. L

NZXT Kraken Elite Alınır mı

https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog-strix-lc-iii-argb-lcd-white-all-in-one-360-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-52367 Bu o fiyat bandında ürünun incelemesine bakabilirsiniz her türlü 7800x3d de iş görür fiyat olarak değer mi bilmem sadece aynı fuyat diye attin
  10. L

Yardım Gigabyte RX 9070 XT Gaming Oc 2.Elde Şuan Ne Kadara Satılmalı?

Deneyebilirsiniz hocam o şekilde zaten aciliyet durumuna göre fiyatta esneme yaparsınız.
  11. L

Yardım Gigabyte RX 9070 XT Gaming Oc 2.Elde Şuan Ne Kadara Satılmalı?

Sıfır fiyatları sizi yanıltmasın. Şahsen 37 38 e o kartı tercih etmezdim. Bu demek değil o fiyata satılmayacak. Nitronun da sıfırı epey pahalı ama 35 36 ya kadar bulabiliyorsun.
  12. L

Asus RX 9070 XT ve Ryzen 7 9800x3d Toplama Sistemin Uyumu Hakkında Fikirleriniz?

Kasayla soğutucunun uyumluluguna kontrol edin arctic radyatörü kalın yapiyor biraz.
  13. L

Güncel Olarak Avrupa Bölgesinde Ps5 Pro Fiyati

Arkadaşlar Avrupa'da olan veya tanıdığını olan veya yakın zamanda bulunmuş olan biri var mı? Güncel ps5 pro fiyatını merak ediyorum bir arkadaşım gidecek önümüzdeki ay ona getirtme durumum var.
Geri