‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
Hocam sizin vramler Samsung marka olabilir bendekiler hynix marka. Sapphire püre vardı onda da samsungtu daha serin çalışıyordu. Klima kapalı o da sıcak. İki bilgisayarda test yapıyordum masanın altindan sicah hava cikiyordu yukarı terlemistim
9070xt Taichi 2k furmark bugün yaptım daha 2 kasa var masanın altına 2si de furmark açık test ediyordum karsilastirmka için sıcaklık bu şekilde fikir olması açısından attım.
Colorfull 5080 ultra siyah 6 taksit. (Trendyolda 9 taksit ama 92.000tl)
Pny 5080 siyah (9 taksit)
İkinci elde de 6 aylık ( 1 ay aktif kullanılmış). Colorfull ultra beyaz 5080. 71.000tl
Hangisini seçmek daha mantıklı olur. Normalde setup beyaz ama siyah olanların sıfır ve taksitli oluşu...
https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog-strix-lc-iii-argb-lcd-white-all-in-one-360-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-52367
Bu o fiyat bandında ürünun incelemesine bakabilirsiniz her türlü 7800x3d de iş görür fiyat olarak değer mi bilmem sadece aynı fuyat diye attin
Sıfır fiyatları sizi yanıltmasın. Şahsen 37 38 e o kartı tercih etmezdim. Bu demek değil o fiyata satılmayacak. Nitronun da sıfırı epey pahalı ama 35 36 ya kadar bulabiliyorsun.
Arkadaşlar Avrupa'da olan veya tanıdığını olan veya yakın zamanda bulunmuş olan biri var mı? Güncel ps5 pro fiyatını merak ediyorum bir arkadaşım gidecek önümüzdeki ay ona getirtme durumum var.