Arkadaşlar bu cihazı uzun süredir takip ediyorum fiyatı sabit kaldı düşmedi bir türlü. Sizlerin fikri nedir alınır mı ?
Biliyorum o fiyata daha iyi işlemcili cihazlar var ama işlemci Pil ömrü açısından bana çok avantaj sağlıyor. Ekran kartının gücü yazmıyor ama 100+15dir muhtemelen.
cihaz bu...
2 gün önce Hp omen slim gaming laptop aldım. Üründeki 5070te 90 watt sınırı var boostla birlikte 105e kadar çıkıyor. En azında kağıt üstünde böyle . Ama ürünün adaptör gücüne dikkat etmemişim. Gelince gördüm ki 150w'mış. Bu da şöyle bir soruna yol açıyor Oyunlarda bilgisayar tam güç asla...
2 gün önce Hp omen slim gaming laptop aldım. Üründeki 5070te 90 watt sınırı var boostla birlikte 105e kadar çıkıyor. En azında kağıt üstünde böyle . Ama ürünün adaptör gücüne dikkat etmemişim. Gelince gördüm ki 150w'mış. Bu da şöyle bir soruna yol açıyor Oyunlarda bilgisayar tam güç asla...
Ekran kartı watt değeri kaç acaba bunun slim kasa olduğu için bakmak lazım. Ama paneli bariz bir şekilde daha kaliteli. Çok iyi bir seçenek gibi duruyor
O fiyata çıkınca da azıcık daha koyup 5070ti alma fikri geliyor. Cidden piyasada garip bir durum var. Siz hangi cihazı almıştınız acaba linkini atabilir misiniz ?