Lucas1 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Cpu-Z ve Nvidia Denetim Masasında Farklı Tdp Değerleri Gözüküyor

Testte 114w a kadar çıktı sağ olun tekrardan
  2. L

OCCT' den baktım çok sağ olun
  3. L

Merhaba sipariş ettiğim laptopum bugün elime ulaştı. Testleri yaparken bir şey fark ettim CPU-Z deki TDP değeri ile nvidia denetim masasındaki TDP değeri uyuşmuyor. Nasıl anlayacağım hangisinin doğru olduğunu ? Yardım ederseniz sevinirim
  4. L

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

İzmirde satan varsa alabilirim uygun fiyata
  5. L

Amazon şüpheli işlem, siparişim iptal edildi

Hocam ben de sipariş oluşturamıyorum. Hesabımı bile kısıtladılar. Aradım konuştum kendime ait başka yeni bir hesapla kendime ait bir kartı kaydedip yaptım yine olmadı. 24 saat sonra mail gelecek ondan sonra alışveriş yapabilirsiniz dediler. Bekliyorum bakalım ama çok saçma olay. Param var...
  6. L

Amazon şüpheli işlem, siparişim iptal edildi

Çözebildiniz mi
  7. L

60-70k laptop önerisi

Hocam çok iyi cihazlar ama benim marka takıntım var bu markalara çok güvenemiyorum bilindik markalardan öneriniz var mı
  8. L

60-70k laptop önerisi

Tükenmiş hocam
  9. L

60-70k laptop önerisi

Arkadaşlar 60-70k bandında laptop önerileriniz neler hangi laptopu almak mantıklı sizce. Kullanım amacı oyun + gündelik ve uzun süre dayansın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  10. L

🔥İndirim HP Omen RTX 5070 | 32GB | 1 TB | 2K Laptop 72.299₺ (6 taksit)

Bütçemi aşıyor maalesef 😔
  11. L

Peki genel yorumun nedir o cihaz için 72kya daha iyi bir cihaz yok gibi bir tavsiyen var mı
  12. L

o cihaz hakkında yorumunuz nedir ? Ekran kartı watt değerini hiçbir yerde bulamadım ama slim cihaz olmadığı için 100+15dir diye tahmin ediyorum
  13. L

"Ayrıca aynı fiyata Pragmata oyunu hediyeli alttaki makina var 2K ekran" bu cümlen için yazdım. Bu cihaz 2560x1600 değil mi ?
  14. L

Hocam linkteki cihaz 2.5k değil mi ? Hp resmi sitesinde 2.5k yazıyor
  15. L

HP Omen 255H 5070 24 GB RAM 1 TB 2.5k 240hz 72k Alınır mı ?

Anladım. Biraz araştırma yaptım dediğiniz gibi komple plastiğe geçmişler. Peki donanımsal açıdan omenla benzer başka önerebileceğiniz cihaz var mı
Geri