Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Çok yüksek performans isteyen oyunlar oynamıyorum, 5060ti 16gb bana yeterli olacaktır. 45-46bin’i aşmaması tercihim. Beyaz parçalar odama uygun olacağından tercihlerim o yönde olacak. 5070’e belki ilerleyen zamanda upgrade ederim. Benim attığım parçaların...
Beyaz renk rtx5070 en uygun 28-29 bin tl. 5060ti ise 22 bin tl. Arada ciddi fark var fiyat olarak. 5070 düşündüm ancak diğer parçaları aşırı uygun tutup estetikten ödün vermedikçe 45 bin bandında toplamak gerçekten güç.
Merhaba, 5060Ti, r5 7500f ddr5 bir sistem toplamayı düşünüyorum. Masam ve tüm ekipmanlarım beyaz olduğu için sistemi beyaza en yakın ve nispeten uygun fiyatlı olarak toplamak istiyorum. Aşağıda linkini verdiğim ürünler uyumlu çalışır mı? Ürünler hakkında başka tavsiyesi olan varsa yardımcı...
Bunun aynısından bulma ihtimalim pek yok gibi, bakındım ancak piyasada bulamadım. Adaptörlerde de markalara uzağım, herhangi bir 19.5V-9.23A 180W adaptör iş yapar mı yoksa dikkat etmem gereken başka teknik özellikler mevcut mu?
Merhaba arkadaşlar. 10.11.2020 yılında aldığım bir Monster T5 v19.2 var elimde. Bakımlarını düzenli yaptırırım ve tüm yazılımları da güncel durumda, işletim sistemim W11 ve laptopu alırken de orijinal olarak ekletmiştim sonradan kodla vs açmadım anakarta bağlı yani. Ancak son 1 yıldır gün içinde...
Hocam çözebildin mi sorunu. 712’den geçiş yaptım bende ama o eski kulaklıkta 7.1 ve 3D açtığımdaki ses kalitesini yakalayamadım bu kulaklıkta. Paylaşabilir misin eğer bulduysan bir ayar