LuciferMichael isimli üyenin son içerikleri

1. L

Ethernet Kablom Takılı Ama İnternet Gelmiyor

Ethernet kablosu kasaya bağlı ışıkta çıkıyo ama internet yok nasıl çözülür
  2. L

Çözüldü✓ RAZER Enkı X Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

RAZER Enkı X Oyuncu Koltuğu Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı Aranızda Kullanan Varmı?
  3. L

Corsair Void RGB Elite Wireless Almayı Düşünüyorum Alınır Mı?

Corsair Void RGB Elite Wireless Alamayı Düşünüyorum Arkadaşlarım Çok Eski Kulaklık Alınmaz Diyolar Ama Şekli Benim Çok Hoşuma Gitti Ve Özellik Olarakta Yeni Nesil Kulaklıklardan İyi Gibi Geldi Bana Kullananlarda Genelde Beğenmiş Sizce Alınır Mı Aranızda Kullanan Var Mı?
  4. L

Razer Cobra Pro Alınır Mı?

Teşekkür Ederim Almaya Kesin Karar Verdim
  5. L

ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe Alınır Mı?

ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Alamayı Düşünüyorum Benim İçin Kablosuz Olması Ve Sayısal Tuş Takımı Olması Önemli Sizce Alınır mı Aranızda Kullanan Varmı...
  6. L

Teşekkür ederim
  7. L

Razer Cobra Pro Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Aranızda Kullanan Varmı? Sensör Focus Pro 30K Optik Sensör Maksimum Hassasiyet 30000 DPI Maksimum Hız 750 IPS Maksimum Hızlanma 70 G
  8. L

Bu Sistem Bu Paraya Alınır Mı? 63K

Ekran Kartı : ASUS TUF RTX4070TI İşlemci : AMD RYZEN 7 7700X Anakart : ASUS TUF GAMING B650M-E PSU : ASUS PRIME AP-750G 80+ GOLD 750W SSD : SAMSUNG 1TB 980 PRO Kasa : Asus A21 Sıvı Soğutma : Corsair H150 RAM : Corsair Vengeance 16 GB 5200 MHz DDR5 CL40
Geri